homer Postat Aprilie 11, 2014 Partajează Postat Aprilie 11, 2014 Buna seara. Am o problema la expresor. Cand incepe sa faca presiune pentru ca s-a largit plasticul care iese din pompa si in care se insurubeaza o piesa metalica ori curge apa pe acolo ori sare de tot. Daca dau sa strang pe plastic de la un punct incepe sa mearga in gol semn clar ca s-a largit plasticul si nu mai strange bine. Cum pot oare sa micsorez gaura ca sa stranga bine ? 1. Merge oare cu un colier metalic strans bine si dupa sa incerc sa insurubez piesa metalica ? 2. Incalzit cu pistolul cu aer cald sa se mai micsoreze un pic gaura ? Ce ati mai propune ? Exista vreo substanta ceva cu care as putea sa mai umplu gaura si dupa sa refac filetul ? Am atasat si o poza sa vedeti cam despre ce e vorba. Si asta e pompa. Plasticul din dreapta e larg. In el se insurubeaz piesa metalica. Link spre comentariu
ddd3d Postat Aprilie 11, 2014 Partajează Postat Aprilie 11, 2014 dar daca folositi un furtun mai larg sa intre plasticul de la pompa in acel furtun si apoi strangeti cu un colier de plastic sau metal ?eu cred ca ar functiona aveti cumva idee ce presiune e prin acel furtun? Link spre comentariu
homer Postat Aprilie 11, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2014 Teoretic espressorul functioneaza intre 9-15bari.E prea complicata varianta aceasta cu schimbatul furtunului. As vrea solutii pentru componentele date.Ma gandesc sa pun colier + calt. Ar trebui sa tina ok.Nici macar nu curge apa pe acolo, pur si simplu la presiune mare imi arunca componenta metalica din plasticul pompei. Link spre comentariu
ddd3d Postat Aprilie 11, 2014 Partajează Postat Aprilie 11, 2014 e putin probabil sa mearga cu colier pentru ca poate plesni platicul acela... Link spre comentariu
mkreszan Postat Aprilie 19, 2014 Partajează Postat Aprilie 19, 2014 Din cate vad, plasticul din dreapta este detasabil. Cred ca se poate realiza din alama complet. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum