Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema variator de turatii motoras pistol aer cald

Andrei87

Postări Recomandate

Buna ziua. Am nevoie de o schema de variator de turatii pentru un motoras dintr-un pistol cu aer cald. El se alimenteaza la 17v a2a treapta. Eu as dorii o schema sa reglez tensiunea intre 13v si chiar si mai mica, dar sa nu depaseasca 13 14v,.Am incercat sa il alimentez la curent continuu dar se incalzeste. Motorasul papa undeva la 500mha- 800mha

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• miron1947

4

• Andrei87

4

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

as dorii o schema sa reglez tensiunea intre 13v si chiar si mai mica

Rezistenta este gandita sa functioneze intr-un debit de aer, daca-l reduceti exista riscul sa se supraincalzeasca si sa se arda.

Am incercat sa il alimentez la curent continuu

Eu asa am si vazut alimentarea motorului ventilatorului la toate pistoalele cu aer cald pana acum.post-14622-139829793249_thumb.jpg
Link spre comentariu

Am si pe rezistenta pus un variator

Utilizati-l global, pentru tot aparatul, in acest fel va fi debitul de aer redus evitand si supraincalzirea rezistentei.Vedeti schema electrica a pistolului atasata de mine mai sus.
Link spre comentariu

Nu ma ajuta. Am nevoie pt o aplicatie unde trebuie sa incalzesc rapid si sa racesc rapid. La incalzire am rezolvat dar pentru racire am nevoie sa cresc turatiile motorasului pt cateva secunde dupa care sa scad .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări