Mondan Postat Aprilie 11, 2014 Partajează Postat Aprilie 11, 2014 Aveam ochelari cu camera video in ramele carora sunt incoporate atata camera cat si legica cat si acumulatorul: http://www.cameraspy.ro/284-1059-large/ochelari-spion-camera-hd.jpg Aici de ex. Dar daca folosim imaginea acestei camere pentru a a afisa imaginea pe mici LCD-uri ? Atunci, o persona care are nevoie de ochelari va avea un zoon mult mai mare. Ceva in genul cum e google glass. Link spre comentariu
gabiz_ro Postat Aprilie 11, 2014 Partajează Postat Aprilie 11, 2014 Aveam si eu o idee,n-am avut timp sa o testez sau pun in practica.De la camere video iei acel mini display,doua bucati,atasate unui sistem de prindere gen ochelari,conectate la una sau doua mini camere,fara filtru IR si o sursa de lumina IR.Problema ar fi cu doua camere ca difera unghiul de vizionare.Uite asa faci night vision glases simplu.Bine nu e chiar ca ce are armata USA dar ar merge.Acum depinde si de ce rezolutie au acele mini displayuri.Am dezmembrat doua camere pentru obiective,dar nu am avut timp sa experimentez si asta. Link spre comentariu
one Postat August 4, 2014 Partajează Postat August 4, 2014 Daca inca mai e valabil subiectul... google glass proiecteaza imaginea direct pe retina. Nu puteti utiliza lcd-uri decat daca le tineti la min. 15cm de ochi... cineva care vrea zoom ar putea mai degraba sa utilizeze un binoclu, altfel cu lcd-uri langa ochi dupa catva timp nu o sa mai vada deloc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum