tiovidiu Postat Aprilie 11, 2014 Partajează Postat Aprilie 11, 2014 Cu toate ca suntem la Foto cred ca sunt destui amatori care se ocupa si cu preclarea video. Am o camera video samsung model SMX-F40RP/EDC. E un model mai vechi dar o folosesc pt. familiue, este usor de descarcat pe calculator. Zilele trecute am vrut sa o folosesc si in loc de DVD Player. Am descarcat un filmulet de pe youtube si l-am incarcat pe cadul de memorie, dupa care am introdus cardul in camera, am deschis camera si nu l-am gasit pe card. Am incercat diverse formate dar nu vrea sa mi-l gaseasca.Mentionez ca atunci cand introduc camera in cititor la PC imi gaseste filmul. Link spre comentariu
The_Reaper Postat Aprilie 12, 2014 Partajează Postat Aprilie 12, 2014 Depinde de ce format este videoclipul care l-ai descarcat, nu este recunoscut de catre camera, incearca sa il convertesti intr-un format pe care il accepta camera. Link spre comentariu
puriu Postat Aprilie 15, 2014 Partajează Postat Aprilie 15, 2014 Multe camere, inclusiv foto, folosesc formatul .mov care e mai compact. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum