Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

72F321J9T3

Vizitator 12_pacate

Postări Recomandate

Vizitator 12_pacate

Salutare, am acest microcontroler pe un programator la o masina de spalat.

-nu gasesc documentatie pe net, dupa indelungi cautari am ajuns la concluzia ca este un st (semiconductor thomson cred) si pe situl lor la cautare ma trimite la documentatia asta http://www.st.com/web/catalog/mmc/FM141 ... partnumber

-nu inteleg diferenta

-stiu cat de cat electronica dar la microcontrolere sunt foarte inecepator

-as dori sa inteleg cum pune acest microcontroler masina in miscare, cum o controleaza pas cu pas, cum pot copia sau rescrie sau modifica programul ei

-si cum il pot verifica, diagnostica functionarea corecta

-acest controler pare a comunica cu un alt controler invensys sm0016-a-08fil-s1 (acesta din urma pare a fi fantoma, deoarece nu gasesc absolut nimic despre el pe net?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea

2

• Liviu M

1

Top autori în acest subiect

Vizitator 12_pacate

In sfarsit ai aflat ca sm0016-a este un controller? :aplauze Este un Atmel. Cand nu gasesti pe Google (web) incearca si Google (images).

http://www.elektroda.pl/rtvforum/viewtopic.php?p=7832361#7832361

Posted Image

Nu cred ca acel controller ST poate fi copiat (adica programul din el).

am cautat si imagini, si pagini si tot la amtel ma duceau, dar sunt nedumerit, pe cip scrie ivensys deci nu poate fi un amtel, poate sunt standardizate, sa-u poate au diferente, ce ai pus tu in poza are sigla stm deci nu este nici amtel nici ivensys, poate ma insel eu, oricum aveti vreo idee cum il pot citi , sau intelege macar?
Link spre comentariu

Este pentr ST-ul de care vorbesti in mesajul original, nu Atmel. Ideea cu Google images era ca sa vezi cum mai poti gasi informatii suplimentare, si am dat ca exemplu site-ul polonez.Acel Atmel este brand-uit Invensys. Daca ai bani, ti-l scriu si cu numele tau daca vrei. Microcontrollerele sunt protejate la citire, nu ai sa vezi in hex decat 0 si F, deci nimic folositor.

Link spre comentariu
Vizitator 12_pacate

Este pentr ST-ul de care vorbesti in mesajul original, nu Atmel. Ideea cu Google images era ca sa vezi cum mai poti gasi informatii suplimentare, si am dat ca exemplu site-ul polonez.Acel Atmel este brand-uit Invensys. Daca ai bani, ti-l scriu si cu numele tau daca vrei. Microcontrollerele sunt protejate la citire, nu ai sa vezi in hex decat 0 si F, deci nimic folositor.

sa inteleg ca invensys ori face amtel sub licenta, ori le cumpara de la amtel cu numele invensys inscriptionat pe ele?
Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări