Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Magnetodiaflux MDF 4

Vizitator regele_mar

Postări Recomandate

Scuzati-ma dar de cand sunt folositi magnetii pentru a invinge insomnia? Este vreo gluma?

Nu-i deloc gluma cum de altfel magnetodiafluxul nu-i o gluma ci un aparat folosit zeci de ani în centrele de recuperare.

Link spre comentariu

Corpul uman este sensibil la câmpul magnetic datorită hematiilor .

Globulele roșii ( cunoscute și sub denumirea de eritrocite sau hematii ) au rolul de a transporta oxigen către țesuturi .

Cantitatea de oxigen care ajunge la țesuturi este direct proporțională cu numarul de globule roșii și cu funcționarea corespunzatoare a acestor globule.

Au culoarea roșie-ruginie datorită oxidului de fier .

De fapt datorită acelui fier din componența hematiilor suntem influențați de câmpul magnetic !

Link spre comentariu
  • 5 ani mai târziu...
Acum 2 ore, nik6868 a spus:

Buna.Are cineva schema aparatului magnetodiaflux postat in acest topic,sau o imagine cu el desfacut,cu interiorul lui?

Eu am pe undeva aparatul, va trebui sa îl desfac când voi prinde un timp pentru asta. Schema nu cred ca este undeva. 

Link spre comentariu
1 oră în urmă, dan cod a spus:

Eu am pe undeva aparatul, va trebui sa îl desfac când voi prinde un timp pentru asta. Schema nu cred ca este undeva. 

Va rog,poate il gasiti si-i faceti o fotografie in intrior.Multumesc!

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
La 04.09.2022 la 21:25, dan cod a spus:

Voi încerca sigur sa fac asta. 

Revin cu rugamintea(evident daca vreti si puteti)in legatura cu fotografierea interioara a aparatului pe care-l detineti.Multumesc.

Link spre comentariu
Acum 14 minute, nik6868 a spus:

Revin cu rugamintea(evident daca vreti si puteti)in legatura cu fotografierea interioara a aparatului pe care-l detineti.Multumesc.

Nu am uitat însă timpul este dușmanul cel mai mare. 

Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Aparatul este unul electromecanic, un motor care antrenează un ax cu came apoi niște microcontacte, la rândul lor niște relee. Știu că acel ax cu came este plin de ulei. 

Cine știe când mă voi mai duce la acel spital, este pus într-un colț al unei săli de recuperare, dacă nu l-or fi casat !

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări