Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Magnetodiaflux MDF 4

Vizitator regele_mar

Postări Recomandate

Vizitator regele_mar

Buna ziua dragi colegi.Rog un domn moderator sa mute postul daca nu este incadrat corect.Este vorba despre Magnetodiaflux MDF 4 facut de Electrotehnica Bucuresti.Detin acest aparat si as dori un manual de utilizare ca nu stiu sa-l folosesc pentru problema mea cu insomnia.In urma cu un an,la o clinica,am facut 10 sedinte tot cu acest tip de aparat tot pentru insomnie si s-au cunoscut efecte benefice.Cand am facut eu acasa...nu s-a mai cunoscut.Orice sugestie,sfat,ajutor....sunt bine-venite.Pentru cei care sunt interesati despre detalii privind acest tip...nu ezitati sa ma intrebati.Multumesc

post-64212-139829792585_thumb.jpg

post-64212-139829792598_thumb.jpg

Link spre comentariu

Hai ca noi doi om face pe unul bun.Eu am un prospect cum se foloseste aparatul.Il caut si il postez.Ce am eu nevoie este de datele bobinelor.Am si eu un MDF4 dar nu am bobinele.De unde ai facut rost de el?

Link spre comentariu
Vizitator regele_mar

dl.Dan v-am vazut postul in care scriati ca aveti un MDF 2...nu 4.Eu va ajut cu cea mai mare placere cu date despre bobine dar momentan pot sa va spun doar niste dimensiuni: bobina cea mare=57 cm diametru,18 cm latime...cea mica=28 cm diametru,7 cm latime....despre impedanta nu pot sa va zic momentan nimic ca nu am cu ce sa masor(am un Mavo 2 dar il am la serviciu si cum ma voi face bine ma voi duce si va voi masura).Cititi si documentul pe care l-am atasat.Va mai trimit pe mail inca unul.

magnetodiaflux.pdf

Link spre comentariu
Vizitator regele_mar

cum ajung in posesia unui aparat de masura promit ca am sa le masor si am sa va spun.Ziceati ca aveti manualul de utilizare a MDF 4.....daca se poate...pe mail...? !

Link spre comentariu

Nu manualul ci intructiuni de folosire pe afectiuni,Am facut rost de el de la cineva care trata intr-un centru de recuperare cu asa ceva.Doar putina rabdare ca trebuie sa cuta notitele acelea.

Link spre comentariu

In principiu pentru efect sedativ se foloseste 15 minute 50Hz si 15 minute 100Hz asta imi aduc bine aminte.Restul vedem cand gasesc documantatia.Important este si pozitionarea bobinelor adica cu sageata sa fie spre picioare(asta stiu eu sper sa nu gresesc) ar trebui intrebat totusi sa fie sigur.Si daca se poate patul pe care faci tratamentul sa fie orientat cu capul spre nord.

Link spre comentariu

Explicatia e simpla asa functioneaza si campul magnetic terestru si e bine ca asta sa fie pozitia omului.De altfel se recomanda daca se poata ca si patul de dormit sa fie astfel orientat.

Link spre comentariu
Vizitator Gabi M

Bobina cervicala (cea mica) are cam 300 ohmi iar cea lombara (cea mare) aproximativ 150 ohmi. In ceea ce priveste orientarea patului se recomanda sa fie cu capul spre nord si sa nu contina piese metalice. De asemenea sa nu fie obiecte metalice mai aproape de 1-2 metri. In legatura cu orientarea bobinelor trebuie sa fie cu sageata spre cap.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 ani mai târziu...

Ai fi mirat(ă) de domeniile de utilizare ale câmpurilor magnetice variabile. Sper însă ca intervenția ta în acest topic să nu fie o glumă proastă, de obicei sancționabilă....

Caută pe internet despre stimularea magnetică transcranială și vei vedea că te poate face inclusiv să fii mai creativ, pe Discovery există emisiuni dedicate procedeului.S-au luat de exemplu persoane care nici nu știau să tragă cu arcul și după o instruire scurtă și apoi stimulare transcranială, au tras ca niște maeștri...https://en.wikipedia.org/wiki/Transcranial_magnetic_stimulation

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări