euvasile Postat Aprilie 10, 2014 Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Detin un router model msi rg54SE II si vreau sa-l setez ca si acces point, dar nu pot. Manualul de la router nu am , tot ce am gasit este de la de la un msi rg54se in care se specifica ca ar avea aceasta functie de AP. La mine nu apare functia WDS, de ce? Link spre comentariu
ndor Postat Aprilie 10, 2014 Partajează Postat Aprilie 10, 2014 AP e una , WDS e cu totul altceva. E complicat rau sa dai un search in nea Goagal !!! http://faenl.msi.com/ftp/Networking/RG54SE%20+%20US54SE/Manuals/RG54SE_User%20Manual.pdf Link spre comentariu
euvasile Postat Aprilie 11, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2014 in setari nu apare wds si nici client acces point Link spre comentariu
ndor Postat Aprilie 11, 2014 Partajează Postat Aprilie 11, 2014 Daca nu apare ,inseamna ca nu are asa ceva.Ai nevoie sa stie mod client,sau station daca vrei sa ia prin wireless si sa dea afara pe lan.Sau mod repetor daca vrei sa dea tot prin wireless.Vezi daca gasesti ceva firmware pentru el pe dd-wrt sau open wrt,desi e cam vechi routerul si nu stiu cit de mult se merita sa te apuci de el.PS - Se pare ca nu e suportat de nici unul din ele.Are flash-ul prea mic ! Link spre comentariu
euvasile Postat Aprilie 12, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 12, 2014 Am incercat tot ce am gasit, dar nu vrea. Multumesc pentru amabilitate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum