Vizitator I0nutC Postat Noiembrie 4, 2006 Partajează Postat Noiembrie 4, 2006 Am pus ochii pe un mixer dar nu stiu prea multe despre el. Stiu doar atat: mixer amplifica si el : 8 canale intrari, 4 iesiri, 2 egalizatoare Marca COHOP M-08-3(Rusia) Va rog sa imi spuneti daca ati mai folosit un astfel de mixer si daca merita cumparat. Multumesc anticipat. Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Noiembrie 5, 2006 Partajează Postat Noiembrie 5, 2006 Pai..daca pretul e bun...poate ca merita.La ce bani ar venii? Link spre comentariu
Vizitator I0nutC Postat Noiembrie 5, 2006 Partajează Postat Noiembrie 5, 2006 1,5mil, poate conving tipul sa ma lase sa ma uit interior si daca e ok il iau Link spre comentariu
Vizitator kongo Postat Noiembrie 5, 2006 Partajează Postat Noiembrie 5, 2006 cam oscileaza la fregvente analte si are zgomot de fond mai mare Link spre comentariu
MDshelll Postat Decembrie 2, 2006 Partajează Postat Decembrie 2, 2006 Am cumparat si eu un mixer asemanator, a necesitat mici reparatii dar merge bine, are niste operationale F rezistente:D, eu zic ca merita cumparat. Link spre comentariu
stefanev Postat Decembrie 3, 2006 Partajează Postat Decembrie 3, 2006 daca nu deranjez, as vrea sa imi dea careva un privat sa imi spuna ce poate face (ma refer pe efecte...). Ms fain si sry de offtopic. Link spre comentariu
George(sb) Postat Decembrie 3, 2006 Partajează Postat Decembrie 3, 2006 vezi ca aveam eu un thend cu pioneer djm600 desfacut, parerea mea, renunta, cel mult poti face functia de deleay, lucrez eu la un montaj de genu, inca nu mi-au venit piesele, in caz ca voi reusi sa fac ceva concret voi reveni cu amanunte Link spre comentariu
stefanev Postat Decembrie 3, 2006 Partajează Postat Decembrie 3, 2006 nu m-ai inteles ... nu vrea sa fac eu efectele ca stiu ca sunt greu de facut, am zis ce poate face, in sensul ce efecte are pe COHOP-ul ala vechi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum