Vizitator dany4186 Postat Aprilie 10, 2014 Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Buna ziua , am un alimentator Ktec folosit la o statie de monitorizare copii mici. Pe el scrie ca scoate 6V, 0,6A dar am masurat doar 3,7V inloc de 6. As vrea sa stiu daca exista vreo solutie simpla de reparat (nu ma pricep prea bine, dar cred ca transformatorul nu mai e bun), sau trebuie sa cumpar altul? Multumesc anticipat. Modelul alimentatorului este KSAA0600060W1EU. Link spre comentariu
ovy83 Postat Aprilie 10, 2014 Partajează Postat Aprilie 10, 2014 condensator uscat pe filtraj iesire.nu tiuie? Link spre comentariu
Vizitator dany4186 Postat Aprilie 10, 2014 Partajează Postat Aprilie 10, 2014 condensator uscat pe filtraj iesire.nu tiuie?Nu scoate nici un sunet, cand il bag in priza face o mica scanteie. Link spre comentariu
ovy83 Postat Aprilie 10, 2014 Partajează Postat Aprilie 10, 2014 condensator uscat pe filtraj iesire.nu tiuie?Nu scoate nici un sunet, cand il bag in priza face o mica scanteie.acea scanteie este normala.l-ati desfacut?daca nu-l desface-ti de unde vedem ce problema are? Link spre comentariu
Vizitator dany4186 Postat Aprilie 10, 2014 Partajează Postat Aprilie 10, 2014 L-am desfacut , dar nu imi dau seama, pare in regula, nu am nici experienta necesara....Pana la urma o sa iau altul nou cu aceleasi specificatii. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum