Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ajutor! Schema sirena prin comutare

Vizitator redspike

Postări Recomandate

Vizitator redspike

Bună ziua! Am si eu o rugăminte, daca mă poate ajuta cineva.Vreau o schema a unei sirene mai complexe si anume...vreau să fac o sirena care să aibă un comutator cu mai multe poziţii iar pentru fiecare poziţie să scoată acelaşi semnal acustic dar să difere durata acestuia. De exemplu cand dau comutatorul pe o poziţie, să scoată 2 semnale lungi si unul scurt sau 4 lungi si 2 scurte...si tot aşa.Durata semnalelor să o pot modifica cum vreau eu în funcţie de poziţia comutatorului.Daca se poate, as mai vrea ca acest sistem să aibă un led de avertizare cand intră în scurt-circuit si un sistem de avertizare cu led cand se deschide o uşa. Stiu că e mult dar poate mă ajută cineva cu o schema :-)Mulţumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ratza

2

Top autori în acest subiect

Schema îţi va fi inutilă fără cod. Eu am propus controler fiindcă permite modificări ale comportamentului fără modificarea schemei. Cu un set de cerinţe bine pus la punct, se poate face chiar repede.

Link spre comentariu
Vizitator redspike

Problema e că sunt începător si nu stiu să lucrez cu microcontrolare...deci nu stiu ce cod trebuie :-(.. , oricum,mulţumesc ca vrei să mă ajuţi. Problema e la mine că nu stiu despre astfel de componente!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări