MifTy Postat Aprilie 10, 2014 Partajează Postat Aprilie 10, 2014 am un transformator fabricat de fosta "Electronica", pe care nu mai ţin minte din ce l-am scos, cred că dintr-un tv, dar nu mai sunt foarte sigur...codul imprimat pe el este P23341-000... şi ar trebui să fie un transformator de reţea... singura problemă e că nu există nicăieri rezistenţa "tipică" pentru un primar la 220 de volţi...nu, nu e nici în scurt, nici întrerupt, dar nici nu are valoarea respectivă.ţin minte că existau unele tv-uri care aveau o alimentare mai dubioasă... nişte rezistenţe, un bleeder, şi un transformator care se alimenta pe la 110 sau 85 de volţi... dar parcă nu-mi vine-a crede că provine de acolo...are cineva idee?sau a întâlnit codul ăsta pe listele de piese care însoţeau schemele? Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Aprilie 10, 2014 Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Aveti schema cu transformatorul solicitat aici: http://elektrotanya.com/electronica_ax3 ... nload.html Link spre comentariu
MifTy Postat Aprilie 10, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2014 mulţumesc! :)rar am mai văzut transformatoare de genul ăsta... jumate autotransformator, jumate transformator ))) Link spre comentariu
BUGHIU Postat Aprilie 10, 2014 Partajează Postat Aprilie 10, 2014 mulţumesc! :)rar am mai văzut transformatoare de genul ăsta... jumate autotransformator, jumate transformator )))Made in Romania-''Electronica'' Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum