Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dilema Condensator

xander1616

Postări Recomandate

Salutare. Am o nelamurire Cu un condensator de pe placa unui monitor lcd care trebuie schimbat langa el scrie (c319) sau (c620) nu mai tin minte dar pe el nu scrie decat 105 grade. Vreau ca sa il inlocuiesc si nu ii stiu valorile nu dispun de un multimetru si de aceea va cer ajutorul. Posted Image Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• xander1616

6

• andreivlad1999

2

• Meta-fizica

2

• stefan94stefan

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imposibil sa nu scrie valorile pe condensator ,daca e vorba de cel mare culcat ridical si vezi ca scrie pe partea cealalta !

Link spre comentariu

Imposibil sa nu scrie valorile pe condensator ,daca e vorba de cel mare culcat ridical si vezi ca scrie pe partea cealalta !

Este vorba de cel incercuit cel mic, serios nu scrie decat 105 grade. Celelalte stiu de cat sunt 470uf 25v.
Link spre comentariu

pune-ti de 470uf/25v fara probleme.inlocuiti toate condensatoarele,chiar si cele care nu sunt bombate.mi se pare ca a mai fost un subiect pe acest monitor... :nas:conzii bombati sunt pe alimentarea invertorului.

Link spre comentariu

E greu sa dai date despre monitor (Brand , model .... ) sa ne uitam pe o schema ?Fiind in partea de invertor , tensiunea minima 35V.

Schema am cautat si eu si nu gasesc de asta nu am dat modelul LCD-ului. Este un Philips 190c6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări