Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

50Vcc in acest kit, oare tine?

Vizitator Ce2dryk

Postări Recomandate

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vizitator Ce2dryk

Da, am citit , si tensiunea maxima zic ei ca ar fi undeva la 45Vcc, dar asta e si ideea ca acest trafo scoate 50Vcc in gol si cred ca in sarcina scoate cam 40Vcc deci ar fi ok .. zic eu .. Apropo trafo e de pe un el-mures AS15205 imi pare..

Link spre comentariu

Da, am citit , si tensiunea maxima zic ei ca ar fi undeva la 45Vcc, dar asta e si ideea ca acest trafo scoate 50Vcc in gol si cred ca in sarcina scoate cam 40Vcc deci ar fi ok .. zic eu .. Apropo trafo e de pe un el-mures AS15205 imi pare..

Fara suparare , dar mai citeste odata si poate observi cu ce fel de tensiune se alimenteaza integratul.

Simetrica?

Sau asimetrica?

Tu de care crezi ca ai?

Daca este traful de la amplificatorul de 2x15w , sa stii ca nu este bum.

Bafta

Link spre comentariu
Vizitator Ce2dryk

Fara suparare , dar mai citeste odata si poate observi cu ce fel de tensiune se alimenteaza integratul.

Simetrica?

Sau asimetrica?

Tu de care crezi ca ai?

Daca este traful de la amplificatorul de 2x15w , sa stii ca nu este bum.

Bafta

Simetrica, da este de pe statie, dar ms , ma pun sa il schimb rapiddddddd :nebunrau: :dans:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări