aTaelectronics Postat Noiembrie 4, 2006 Partajează Postat Noiembrie 4, 2006 Salut, vreau sa intreb, unde as pustea cumpara un modem ADSL, mai preformante decat Speedtouch-ul asta de kkt, dat de Romtelemuie Link spre comentariu
petre_s Postat Noiembrie 4, 2006 Partajează Postat Noiembrie 4, 2006 ha, pai de ce ti-ai luat pe USB? mai dadeai 30 de coco in plus si aveai unul ethernet care era imposibil sa nu mearga bine. Dar sincer, eu am unul USB si nu-mi creeaza prea mari probleme. Link spre comentariu
Vizitator berti Postat Noiembrie 6, 2006 Partajează Postat Noiembrie 6, 2006 Daca foloseai cautarea dadeai de topicu asta! The_beast: care-i ideea post-ului tau? L-ai ajutat pe om cu ceva si nu m-am prins? Sau care-i faza? Tu de ce nu ti-ai luat modem ethernet pentru doar 30 de "coco" in plus? Link spre comentariu
aTaelectronics Postat Noiembrie 6, 2006 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2006 Scz, am uitat ca se specifica si un anumit magazin pt. modem. Thx pt atentionare Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum