andrei florin Postat Aprilie 9, 2014 Partajează Postat Aprilie 9, 2014 am un ampermetru de curent continuu luat de la miva de 10a. l-am pus la un traf cu o punte redresoare asa plusul puntii la plusul ampermetrului. de la minusul ampermetrului e plusul de alimentare. cand alimentez ceva acul se duce la maxim .sa-i trebuiasca un sunt sau nu am pus eu bine. ms Link spre comentariu
leo 17 Postat Aprilie 9, 2014 Partajează Postat Aprilie 9, 2014 normal ca se pune cu sunt Link spre comentariu
andrei florin Postat Aprilie 9, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2014 se leaga in paralel cu ampermetru si ce valoare trebuie sa aiba si putere. ms Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 9, 2014 Partajează Postat Aprilie 9, 2014 Suntul are o cadere de tensiune maxima specifica (de exemplu 75mV) , nu se ia la intamplare.In primul rand trebuie fie de 10A cap de scala, apoi trebuie sa aiba caderea de tensiune maxima corespunzatoare pentru microampermetrul folosit ca instrument. Suntul se poate calibra ulterior cu instrumentul respectiv pentru precizie maxima. Link spre comentariu
andrei florin Postat Aprilie 9, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2014 am luat degeaba ampermetrul asta bine ca nu am dat mult pe el. am sa caut un ampermetru folosit romanesc.ms Link spre comentariu
Eusebiu Angelescu Postat Aprilie 9, 2014 Partajează Postat Aprilie 9, 2014 am luat degeaba ampermetrul asta bine ca nu am dat mult pe el. am sa caut un ampermetru folosit romanesc.ms...tot degeaba daca-l legati cum ati spus mai suss!!!!. ampermetru se leaga in serie cu sarcina/consumatorul ....nu se leaga ca volmetru!!!!PS: am vaga banuiala ca deja contine suntul ...... .Incercati sa-l legati in serie cu un bec ( 12V auto)Daca nu contine suntul ...atunci trebuie unul paralel cu bornele ampermetrului...cum au spus colegii mai sus Link spre comentariu
flomar60 Postat Aprilie 9, 2014 Partajează Postat Aprilie 9, 2014 Acesta este aparatul de masura cumparat de dvs. Acesta este shuntul care va trebuie...Asa trebuie legat in circuit... 1 Link spre comentariu
andrei florin Postat Aprilie 9, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 9, 2014 exact acela. in serie l-am legat ca in schema dar nu are sunt inclus . am sa caut un sunt acum.mersi mult Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum