Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LEGARE AMPERMETRU

Postări Recomandate

am un ampermetru de curent continuu luat de la miva de 10a. l-am pus la un traf cu o punte redresoare asa plusul puntii la plusul ampermetrului. de la minusul ampermetrului e plusul de alimentare. cand alimentez ceva acul se duce la maxim .sa-i trebuiasca un sunt sau nu am pus eu bine. ms

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• andrei florin

4

• validae

1

• Eusebiu Angelescu

1

• leo 17

1

Zile populare

Suntul are o cadere de tensiune maxima specifica (de exemplu 75mV) , nu se ia la intamplare.In primul rand trebuie fie de 10A cap de scala, apoi trebuie sa aiba caderea de tensiune maxima corespunzatoare pentru microampermetrul folosit ca instrument. Suntul se poate calibra ulterior cu instrumentul respectiv pentru precizie maxima.

Link spre comentariu

am luat degeaba ampermetrul asta bine ca nu am dat mult pe el. am sa caut un ampermetru folosit romanesc.ms

...tot degeaba daca-l legati cum ati spus mai suss!!!!. ampermetru se leaga in serie cu sarcina/consumatorul ....nu se leaga ca volmetru!!!!PS: am vaga banuiala ca deja contine suntul ...... .Incercati sa-l legati in serie cu un bec ( 12V auto)Daca nu contine suntul ...atunci trebuie unul paralel cu bornele ampermetrului...cum au spus colegii mai sus
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări