Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

invisible vs offline

aTaelectronics

Postări Recomandate

• Răspunsuri 16
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• adi_0106

2

• Paollo

2

• hugo

2

• aTaelectronics

1

Top autori în acest subiect

la treaba cu invisible .... poti afla invitandu-l pe respectivul la o conferinta .... iar in momentul cand lui ii apare fereastra aia in fata ..... daca apasa butonul cum ca nu nu vrea sa se "joineze" la conferinta .... tie iti apare instiintareaiar la faza cu ignore ..... daca vezi ca nu iti mai apare online cu zilele/sapatamanile/lunile ..... cel mai sigur ai ignor - asta in cazul ca cel in cauza nu ti-a dat "Permanently Offline" din meniul "Stealth Settings"

Link spre comentariu

mie-mi plac la nebunie tipii care-s "offline", da' au în funcţie pluginul ăla de winamp :rolleyes: :smt003 şi mă mai şi întreabă senini: "de unde-ai ştiunt că sunt fake offline???" :prayer:

Link spre comentariu

La mine si alti prieteni merge chiar foarte bine. Daca nu e activa optiunea nu apare la contacte ca fiind online. Insa daca ai incercat abia acum, mai asteapta un pic sa se faca schimbarea in serverul de la yahoo.

Link spre comentariu

hugo are dreptate, eu debifez casuta respectiva de fiecare data cand imi instalez messenger (deci windows) si nu apar ca online pe situri.Faza cu environmentul pica deoarece sunt momente in care pur si simplu yahoo nu vrea sa incarce environmentul respectiv, cu toate ca ambii useri sunt online si available.

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

Acuma existe deja sute de site-uri care isi fac treaba binisor in detectarea celor care stau pe invisible. Atat de multe incat nu se mai renteaza daca nu esti primul.

Link spre comentariu

Tocmai am f?cut testul cu site-ul de mai sus, pe mine...Rezultat: a detectat corect c? eram offline. Dup? care, am intrat invizibil pe Yahoo Messenger ?i i-am dat din nou pe mine s? m? raporteze. Surpriz?: a zis c?-s... offline. Deci merge... de st?.Alte sugestii?

Link spre comentariu
Vizitator faithless

imvisible.ronu uitati sa debifati "Sunt de acord ca avatarul ID-ului pe care il verific sa apara public."daca ramane bifata ii ramane id-ul si avatarul pe site, ceea ce nu e indicat cand iti verifici gagica :ras:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări