aTaelectronics Postat Noiembrie 4, 2006 Partajează Postat Noiembrie 4, 2006 Vreau sa intreb daca se poate afla cumva, daca cineva e invisible pe yahoo messenger si nu offline, pe de alta parte se poate afla deca cineva iti da ignore? Link spre comentariu
adi_0106 Postat Noiembrie 4, 2006 Partajează Postat Noiembrie 4, 2006 la treaba cu invisible .... poti afla invitandu-l pe respectivul la o conferinta .... iar in momentul cand lui ii apare fereastra aia in fata ..... daca apasa butonul cum ca nu nu vrea sa se "joineze" la conferinta .... tie iti apare instiintareaiar la faza cu ignore ..... daca vezi ca nu iti mai apare online cu zilele/sapatamanile/lunile ..... cel mai sigur ai ignor - asta in cazul ca cel in cauza nu ti-a dat "Permanently Offline" din meniul "Stealth Settings" Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 4, 2006 Partajează Postat Noiembrie 4, 2006 mie-mi plac la nebunie tipii care-s "offline", da' au în funcţie pluginul ăla de winamp :rolleyes: :smt003 şi mă mai şi întreabă senini: "de unde-ai ştiunt că sunt fake offline???" :prayer: Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 9, 2006 Partajează Postat Noiembrie 9, 2006 sau mai simplu... dati mail.yahoo.com si dati la contacts.... daca apare fetisoara galbena aprinsa e online(chiar daca e invisible) sau daca este stinsa este offline.Simplu! Link spre comentariu
adi_0106 Postat Noiembrie 9, 2006 Partajează Postat Noiembrie 9, 2006 si eu stiam asta ...... dar nu eram sigur de eaam observat-o fara sa vreau :smt024 Link spre comentariu
hugo Postat Noiembrie 10, 2006 Partajează Postat Noiembrie 10, 2006 Poti din setari sa-ti ascunzi fetisoara. :yawinkle: (Allow Yahoo websites to show when I am online) Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 10, 2006 Partajează Postat Noiembrie 10, 2006 nu merge... daca faci cum am zis eu apare k fiind online si fara sa debifezi aia Link spre comentariu
hugo Postat Noiembrie 10, 2006 Partajează Postat Noiembrie 10, 2006 La mine si alti prieteni merge chiar foarte bine. Daca nu e activa optiunea nu apare la contacte ca fiind online. Insa daca ai incercat abia acum, mai asteapta un pic sa se faca schimbarea in serverul de la yahoo. Link spre comentariu
Blind Postat Noiembrie 11, 2006 Partajează Postat Noiembrie 11, 2006 hugo are dreptate, eu debifez casuta respectiva de fiecare data cand imi instalez messenger (deci windows) si nu apar ca online pe situri.Faza cu environmentul pica deoarece sunt momente in care pur si simplu yahoo nu vrea sa incarce environmentul respectiv, cu toate ca ambii useri sunt online si available. Link spre comentariu
Paollo Postat August 5, 2009 Partajează Postat August 5, 2009 Acuma existe deja sute de site-uri care isi fac treaba binisor in detectarea celor care stau pe invisible. Atat de multe incat nu se mai renteaza daca nu esti primul. Link spre comentariu
daisarqx Postat August 5, 2009 Partajează Postat August 5, 2009 http://www.yahoostatus.ro/ Link spre comentariu
Vizitator Postat August 6, 2009 Partajează Postat August 6, 2009 Tocmai am f?cut testul cu site-ul de mai sus, pe mine...Rezultat: a detectat corect c? eram offline. Dup? care, am intrat invizibil pe Yahoo Messenger ?i i-am dat din nou pe mine s? m? raporteze. Surpriz?: a zis c?-s... offline. Deci merge... de st?.Alte sugestii? Link spre comentariu
Paollo Postat August 6, 2009 Partajează Postat August 6, 2009 Sunt multe care nu functioneaza. Uite sugestie, Yahoo invisible daca site-ul asta iti da vreodata status gresit eu ma las de meserie. Link spre comentariu
Mindware Postat August 6, 2009 Partajează Postat August 6, 2009 @PaolloAm facut teste intensive si merge... Link spre comentariu
Vizitator faithless Postat August 7, 2009 Partajează Postat August 7, 2009 imvisible.ronu uitati sa debifati "Sunt de acord ca avatarul ID-ului pe care il verific sa apara public."daca ramane bifata ii ramane id-ul si avatarul pe site, ceea ce nu e indicat cand iti verifici gagica Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum