frantuzu_lan Postat Noiembrie 4, 2006 Partajează Postat Noiembrie 4, 2006 am o mica problema la partitia c merge cu disk cleanup del a windows sa imi curete dar la partitia D nu vrea deloc stiti vreun program ceva?? plss :prayer: :prayer: Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 4, 2006 Partajează Postat Noiembrie 4, 2006 poate ai D-ul ocupat prea mult... majoritatea programelor de genu' nu vor să meargă pe partiţii ocupate mai mult de 70-80%...dacă nu e cazul, ai baduri, sau FAT-ul partiţiei e niţel stricat...FAT-ul ţi l-ar putea repara scandiskul din windows... dacă nu raportează nimic, atunci încearcă să pui pe cd/dvd datele importante pentru tine de pe D, şi apoi refă partiţia şi formateaz-o "full format". dacă dă eroare, sigur ai baduri acolo!!!(partiţionările şi formatările NU se fac din windows, indiferent că aveţi 5 giga de ram sau 256 de mega!!! există destule iso-uri de cd-uri bootabile, puneţi sculele necesare pe ele, utilizabile, nu kit, ardeţi şi rebootaţi computatorul de pe ele...).dacă ai baduri... tot vine crăciunul!! :P(există HDDRegenerator, l-am încercat, şi chiar merge, dar pe un hard de 3 giga a durat 2 zile până l-a curăţat. vă imaginaţi cam cât durează pe un hard de "numai" 40 de giga) :weedman: Link spre comentariu
frantuzu_lan Postat Noiembrie 4, 2006 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2006 bad-uri sigur nu am hdd are 2 luni .. si partitia de are 140 gb si mai are liber 80 gb liberi .... Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 4, 2006 Partajează Postat Noiembrie 4, 2006 pune-l pe scandisk la lucru. dar dacă ai instalat diskeeper... ai o problemă!!! am nevoie de un program pt a curata partitile de registriacum am citit mai atent titlul threadului... cum să cureţi partiţiile de regiştri??? :rolleyes: eu am considerat că ai problema tipică cu partiţiile care "nu prea mai sunt accesibile" în windows... regiştrii sunt altă treabă... era să uit: dacă rulezi un program de întreţinere a hardului, să nu ruleze nici un alt program, indiferent care o fi el!!! asta ca să nu fie fişiere accesate de 2 aplicaţii în acelaşi timp!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum