Vizitator ftraian Postat Noiembrie 4, 2006 Partajează Postat Noiembrie 4, 2006 M-am reîntors pe forum pentru a cere un sfat. Doresc să îmi cumpăr un amplificator probabil pentru două incinte Alto II construite cu difuzoare Visaton. Am fost în piaţa de vechituri din oraş şi am găsit un AKAI AM-U02 ce are în el 2 STK 0030. STK-ul asta se laudă cu: -Darlington type pure/quasi complementary circuit şi are schema pusă mai jos -dual power supply ce e făcută după transformator, la circuitul de alimentare -THD 0.1% -Icco = 40 - 80 mA -30W / CI deci 2x30W are AKAI-ul -anul de producţie 80-82 -pretul cerut 250RON Am mai găsit un ampli-tunner ONKYO, mai de prin era digitală, cel puţin la afişajul pentru frecvenţa radioului. ONKYO e dotat cu două STK 463 de 2x25W, deci are în total 4x25W, ceea ce nu mă prea încălzeşte pentru că o să ascut doar la 2 boxe. Circuitul echivalent e ceva mai complicat şi e ataşat mai jos. 463-ul se laudă cu: -THD 0.08% -Icco = 40 - 120 mA Tipic 80 mA -total 4x25W ONKYO mai are şi un tunner cu memorii ceea ce poate fi un plus atât timp cât nu va influenţa negativ sunetul. Pot apărea efecte nedorite din cauza prezenţei în carcasă a tunnerului? -preţul cerut 300RON Cer sfaturi de orice natură. :prayer: Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Noiembrie 4, 2006 Partajează Postat Noiembrie 4, 2006 Stk-uri ori care ar fi sunt niste hibride excelente asa ca oricare l-ai cumpara o sa fi multumit de sunet Link spre comentariu
fulmoon Postat Noiembrie 15, 2006 Partajează Postat Noiembrie 15, 2006 Mergi pe ONKYO si STK 463.Acum 2 zile mi-am schimbat finalul la a mea.Original era pe ea STK463 dar am pus STK465 (paradoxal, mai ieftin si mai puternic decat 463 )Ca putere, nu te astepta la mai mult de 40W pe canal.Eu misc insa 2 boxe de 400W si vecinii nu-s prea fericiti.Daca te intereseaza un 465 costa 12,5 RONSucces Link spre comentariu
Vizitator ftraian Postat Noiembrie 16, 2006 Partajează Postat Noiembrie 16, 2006 Deocamdata am gasit un amplificator M ELECTRONIC cu STK 4171II dus. Cum nu am dat nici un ban pe asta o sa-l repar si ma mai gandesc pe ce sa dau banii. Link spre comentariu
Vizitator Pinokio Postat Septembrie 30, 2009 Partajează Postat Septembrie 30, 2009 de unde cumpar un stk am mare nev mi sa ars statia... Link spre comentariu
zal Postat Octombrie 1, 2009 Partajează Postat Octombrie 1, 2009 de unde cumpar un stk am mare nev mi sa ars statia...Cum îl cheam?, c? are un neam numeros? 99% sînt f?c?turi la magazine, rar mai g?se?ti cîte unul uitat de vreme, sau care nu a prezentat interes. Ai pus boxe de 4 Ohmi? Link spre comentariu
Vizitator adriancrinu Postat Noiembrie 17, 2009 Partajează Postat Noiembrie 17, 2009 sall baieti am si eu nev de un STK 403 070 as mai pu tea gasi si daca da unde??? Link spre comentariu
Vizitator kzkge Postat Martie 19, 2013 Partajează Postat Martie 19, 2013 salut ! am un schneider 8025 pa si 8025 ma , nu sunt prea bun la ceea ce faceti voi dar as vrea sa stiu cam care este puterea ei reala pa+ma 8025 ma are stk 463 .In partea de caseta (distrusa ) a turnului am gasit ceva ce pare a fi un vu metru stereo cu led , nu stiu cum sa-l alimentez sau sa il leg la semnal ,daca cineva stie despre ce este vorba va rog sa ma ajutati . Link spre comentariu
Vizitator bucurel20 Postat Februarie 7, 2014 Partajează Postat Februarie 7, 2014 Bun daca eu am pe amplif stk463 pot pune stk 465 ???? Link spre comentariu
zal Postat Februarie 7, 2014 Partajează Postat Februarie 7, 2014 Sigur că da, numai să fie original, nu pocnitoare chinezească. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum