Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

STK 0030 vs. STK463

Vizitator ftraian

Postări Recomandate

Vizitator ftraian

M-am reîntors pe forum pentru a cere un sfat. Doresc să îmi cumpăr un amplificator probabil pentru două incinte Alto II construite cu difuzoare Visaton. Am fost în piaţa de vechituri din oraş şi am găsit un AKAI AM-U02 ce are în el 2 STK 0030. STK-ul asta se laudă cu:

-Darlington type pure/quasi complementary circuit şi are schema pusă mai jos

-dual power supply ce e făcută după transformator, la circuitul de alimentare

-THD 0.1%

-Icco = 40 - 80 mA

-30W / CI deci 2x30W are AKAI-ul

-anul de producţie 80-82

-pretul cerut 250RON

Am mai găsit un ampli-tunner ONKYO, mai de prin era digitală, cel puţin la afişajul pentru frecvenţa radioului. ONKYO e dotat cu două STK 463 de 2x25W, deci are în total 4x25W, ceea ce nu mă prea încălzeşte pentru că o să ascut doar la 2 boxe. Circuitul echivalent e ceva mai complicat şi e ataşat mai jos. 463-ul se laudă cu:

-THD 0.08%

-Icco = 40 - 120 mA Tipic 80 mA

-total 4x25W

ONKYO mai are şi un tunner cu memorii ceea ce poate fi un plus atât timp cât nu va influenţa negativ sunetul. Pot apărea efecte nedorite din cauza prezenţei în carcasă a tunnerului?

-preţul cerut 300RON

Cer sfaturi de orice natură. :prayer:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• zal

2

• fulmoon

1

• 2 săptămâni mai târziu...

Mergi pe ONKYO si STK 463.Acum 2 zile mi-am schimbat finalul la a mea.Original era pe ea STK463 dar am pus STK465 (paradoxal, mai ieftin si mai puternic decat 463 :) )Ca putere, nu te astepta la mai mult de 40W pe canal.Eu misc insa 2 boxe de 400W si vecinii nu-s prea fericiti.Daca te intereseaza un 465 costa 12,5 RONSucces

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

de unde cumpar un stk am mare nev mi sa ars statia...

Cum îl cheam?, c? are un neam numeros? 99% sînt f?c?turi la magazine, rar mai g?se?ti cîte unul uitat de vreme, sau care nu a prezentat interes. Ai pus boxe de 4 Ohmi? :nas:
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
  • 3 ani mai târziu...
Vizitator kzkge

salut ! am un schneider 8025 pa si 8025 ma , nu sunt prea bun la ceea ce faceti voi dar as vrea sa stiu cam care este puterea ei reala pa+ma 8025 ma are stk 463 .In partea de caseta (distrusa ) a turnului am gasit ceva ce pare a fi un vu metru stereo cu led , nu stiu cum sa-l alimentez sau sa il leg la semnal ,daca cineva stie despre ce este vorba va rog sa ma ajutati .

Link spre comentariu
  • 10 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări