Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

RTP4MF

radu25

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radu25

5

• ywar2

3

• yo9hrb

1

Top autori în acest subiect

In principiu ar trebui sa mearga dar nu stiu daca e asa. Au ferite de inalta frecventa, mov si verzi care nu stiu cum se comporta la frecventele joase. Desii daca te gindesti ca IE500 si SBL01 functionezaza intre 1...200MHz, eu zic sa incerci!!! Si sa ne zici si noua daca a mers...

Link spre comentariu

OK. Problema mea e ca nu reusesc sa mentin o sinusoida corecta cu mixerul cuplat. Probabil ca nu am o adaptare de impedanta corecta intre VFO si mixer. Am facut tot soiul de incercari dar, desi in gol sinusoida e perfecta, cand cuplez mixerul se strica. O sa incerc un mixer din RTP si vedem ce iese.

Link spre comentariu

Chestia asta n-o poti rezolva decit tu la fata locului. Pune un etaj buffer amplificator intre mixer si oscilator cuplate slab. Daca exista limitari la virfurile sinusoidei micsoreaza amplificarea buferului amplificator. N-am idee ce ar mai putea fi.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări