radu25 Postat Noiembrie 4, 2006 Partajează Postat Noiembrie 4, 2006 Salut,Ma ajuta si pe mine cineva sa aduc vechitura asta in 144-146?Mi-ar trebui o schema. Link spre comentariu
ywar2 Postat Noiembrie 4, 2006 Partajează Postat Noiembrie 4, 2006 Uite schemele aici si citeva detalii aici: http://www.elforum.info/viewtopic.php?t=9519&highlight= Link spre comentariu
radu25 Postat Noiembrie 4, 2006 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2006 OK, multumesc.Ma intreb daca mixerele alea incapsulate pot fi folosite si in US!!!!Ma gandem sa-l pun intr-un TRx in 20m. Link spre comentariu
ywar2 Postat Noiembrie 4, 2006 Partajează Postat Noiembrie 4, 2006 In principiu ar trebui sa mearga dar nu stiu daca e asa. Au ferite de inalta frecventa, mov si verzi care nu stiu cum se comporta la frecventele joase. Desii daca te gindesti ca IE500 si SBL01 functionezaza intre 1...200MHz, eu zic sa incerci!!! Si sa ne zici si noua daca a mers... Link spre comentariu
radu25 Postat Noiembrie 4, 2006 Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2006 OK. Problema mea e ca nu reusesc sa mentin o sinusoida corecta cu mixerul cuplat. Probabil ca nu am o adaptare de impedanta corecta intre VFO si mixer. Am facut tot soiul de incercari dar, desi in gol sinusoida e perfecta, cand cuplez mixerul se strica. O sa incerc un mixer din RTP si vedem ce iese. Link spre comentariu
ywar2 Postat Noiembrie 4, 2006 Partajează Postat Noiembrie 4, 2006 Chestia asta n-o poti rezolva decit tu la fata locului. Pune un etaj buffer amplificator intre mixer si oscilator cuplate slab. Daca exista limitari la virfurile sinusoidei micsoreaza amplificarea buferului amplificator. N-am idee ce ar mai putea fi. Link spre comentariu
radu25 Postat Noiembrie 6, 2006 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2006 Este vorba de Bitx20 V3. Are deja un buffer. Poate l-a facut cineva si a avut aceleasi probleme. Link spre comentariu
radu25 Postat Noiembrie 8, 2006 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2006 Apropo: stie cineva cam ce banda de trecere au filtrele cu cristal de 10,7Mhz din RTP-4MF? Link spre comentariu
yo9hrb Postat Noiembrie 8, 2006 Partajează Postat Noiembrie 8, 2006 Parca 12,5 KHz. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum