kappa_ii Postat Aprilie 8, 2014 Partajează Postat Aprilie 8, 2014 am probleme cu driver-ulmerge pentru o perioada de 10 20 secunde ok dupa care imi da mesaj de pusing to fast sau to slow.repet- pentru o perioada x merge ok. Link spre comentariu
hobbysat Postat Octombrie 27, 2014 Partajează Postat Octombrie 27, 2014 Stiu ca topicul este deschis mai demult, insa cred ca este o problema actuala. In linuxcnc exista "latenct test" care verifica computerul daca este bun pt CNC.( http://linuxcnc.org/docs/html/install/Latency_Test.html) Am incercat sa gasesc o configuratie care sa-mi ofere valorile cerute de ei si vreau sa va spun ca nu a fost usor. M-am oprit la o placa de baza Gigabyte E350N, dupa ce am schimbat vreo 10 placi. Dupa aceea , am pus pe computerul respectiv Mach3. La driver-test mi-a iesit un grafic perfect. Concluzia este ca cei de la Artsoft omit sa se refere si la aceasta cerinta de componente. Am mai citit apoi si in alta parte o opinie asemanatoare. Observatie: Latency test-ul se poate face si face si fara instalarea programului cu rulare de pe DVD. Este inselator. Intotdeauna cand am instalat linuxcnc mi-au rezultat valori mult mai mari. Link spre comentariu
cristelu Postat Noiembrie 2, 2014 Partajează Postat Noiembrie 2, 2014 Asa este trebuie gasita o configuratie care da impulsuri optime pe portul paralel. Eu am incercat trei placi pana am gasit una buna. In principiu trebuie un sistem destul de slab. Eu acum am o placa Asus A7V600 proc 1,1G si Ram de 1G. Deci bafta si nu te descuraja. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum