profesionistulamator Postat Aprilie 8, 2014 Partajează Postat Aprilie 8, 2014 Salutare tuturor!Detin un dublu deck Sony si marea problema ce nu reusesc sa o rezolv la el sunt curelele.Am fost si in Colentina pe Maica Domnului si am cautat pe net dar fara succes.Va rog dati-mi sfaturi de unde pot lua curele.Multumesc anticipat! Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Aprilie 8, 2014 Partajează Postat Aprilie 8, 2014 de la mine , par egzamplu . fff rar mi s-a intimplat sa nu pot rezolva pe cineva . Link spre comentariu
profesionistulamator Postat Aprilie 8, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2014 I-mi trebuiesc doua seturi a cate doua curele,una lata si una mai mica cu patru laturi(banuiesc ca stiti mai bine decat mine).Decul este Sony TC WR 535.Curelele late sunt mai subtiri decat ce se gaseau inainte prin targuri sau magazine.Cat ma costa si cum procedam?Toate cele bune! Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 8, 2014 Partajează Postat Aprilie 8, 2014 Se găsesc curele şi în tîrg. Link spre comentariu
profesionistulamator Postat Aprilie 8, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 8, 2014 Se gasesc dar cand nu am eu nevoie Venea un nene prin Valea Cascadelor dar nu avea ce-mi trebuie,spunea ca o sa aduca si...........Sper ca are colegu' Misura. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Aprilie 8, 2014 Partajează Postat Aprilie 8, 2014 una lata si una mai mica cu patru laturiimi trebuie dimensiunile curelelor originale , absolut obligatoriu . Link spre comentariu
profesionistulamator Postat Aprilie 11, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2014 Nu stiu cum sa fac,curelele originale s-au inmuiat la propriu precum ciocolata.A fost imposibil sa le scot intregi.Daca infasor o ata pe volante,o scot si dupa aceea o masor ar putea sa mearga?Alta varianta nu cred ca am. Link spre comentariu
Adadu Postat Ianuarie 19, 2016 Partajează Postat Ianuarie 19, 2016 Nu stiu cum sa fac,curelele originale s-au inmuiat la propriu precum ciocolata.A fost imposibil sa le scot intregi.Daca infasor o ata pe volante,o scot si dupa aceea o masor ar putea sa mearga?Alta varianta nu cred ca am. Ati reusit sa masurati dimensiunea curelelor? Caut de zor pt acelasi model si nu gasesc niciunde dimensiunea. Link spre comentariu
Vizitator wandius Postat Februarie 22, 2016 Partajează Postat Februarie 22, 2016 Buna, Ama aceeasi problema pt. un deck Sony Tck470. Unde pot gasi un kit de curele? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum