Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Need your help

Vizitator the_mountain_song

Postări Recomandate

• 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Ovidanie

8

• nicul

6

• MiniTehnicus

3

Dupa poza de sasiu si sa nu faci prea multe modificari un amplificator cu6P3S sau 6P6S tuburile finale si ECC sau 6N1,6N2 pe partea de preamplificare.Si o schema cu PL36.

Link spre comentariu

multumesc, daca mi-ai raspuns mie.eu am lampile pe care le-am insirat pe prima pagina, care erau in acest power supply. o sa incerc deocamdata cu 6L6 si sper ca acest deocamdata sa nu fie foarte indepartat. pana una alta nici pozele nu se mai vad.

Link spre comentariu

Poti sa cauti si dupa scheme cu 6P3S care sunt echivalente cu 6L6 si sunt o gramada realizate.In clasa A sasiul se poate folosi fara modificari, ai suficiente socluri montatesi pe configuratia existenta se poate realiza usor amplificatorul.Si in partea de alimentare foloseste 5AR4 pentru redresare, transformatorul este gata realizat.

Link spre comentariu

Pozele se vizualizeaza cu :

Imagine fata sursa

(

Imagine fata sursa )

Sunt modificari pe site care reduc din facilitatile de postare pentru a economisi spatiu si nu mai functioneaza HTML si link-urile nu se activeaza.

Sau cel putin la contul meu nu merge cu toate ca HTML este setat on.

Link spre comentariu
Vizitator Vasile

Sunt modificari pe site care reduc din facilitatile de postare pentru a economisi spatiu si nu mai functioneaza HTML si link-urile nu se activeaza.

Nope, nu se face nici o economie. Aveti buton de atasare si puteti sa le atasati pe site deci nu e vorba de spatiu :smt003 Sa dezactivat functia pentru ca unii puneau niste linkuri de poze cu o marime de te durea capu care lateau cadru forumului, deci enervante
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări