Vizitator Tesla Tribute Postat Aprilie 7, 2014 Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Buna!Am internet de la Romtelecom, routerul are 4 iesiri Ethernet (are si Wireless dar vreau s folosesc cele 4 iesiri), in perete am cablu care are doar 4 fire!Routerul va fi amplasat p hol si de acolo pleaca 4 cabluri inspre 4 camere.Cum mufez ca sa am conexiunea de la Router la PC? (avand in vedere k ethernet are nevoie de 8 fire) Link spre comentariu
unuldinei Postat Aprilie 7, 2014 Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Daca ce ai tu in perete e cablu telefonic cu 4 fire si nu e UTP cu 8 fire rasucite , nu va merge , poate cel mult la o viteza mica pentru cabluri pe distante scurte . Asa ca , vezi daca ce ai tu in perete e tras prin tub si merge schimbat cu cablu UTP . Bani, distractie , doze de negasit , pereti si var crapat ... mult succes! Link spre comentariu
yo9hnf Postat Aprilie 8, 2014 Partajează Postat Aprilie 8, 2014 Poti incerca ca mai jos : Reteaua oricum foloseste 4 fire din 8. Daca ai avea cablu normal cu 8 fire, ai putea sa folosesti pentru retea 4, iar cu celelalte sa tele-alimentezi un router (cate 2 fire in paralel). Link spre comentariu
Craciun Postat Aprilie 8, 2014 Partajează Postat Aprilie 8, 2014 Salut,Eu cred ca Romtelecom iti livreaza net pe interfata xDSL si de aceea la portul de WAN al routerului vei avea o mufa RJ11. Pe partea de LAN poti pune cablu UTP normal ca sa faci conexiunile 4 porturi router -PC-uri.Succes Link spre comentariu
Vizitator Tesla Tribute Postat Aprilie 8, 2014 Partajează Postat Aprilie 8, 2014 se pare ca e cablu de telefon ce am in perete. o sa incerc sa il scot si sa il inlocuiesc cu cablu cu 8 fire.Mersi! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum