Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cum conectez Router la PC? interfata rj45/rj11

Vizitator Tesla Tribute

Postări Recomandate

Vizitator Tesla Tribute

Buna!Am internet de la Romtelecom, routerul are 4 iesiri Ethernet (are si Wireless dar vreau s folosesc cele 4 iesiri), in perete am cablu care are doar 4 fire!Routerul va fi amplasat p hol si de acolo pleaca 4 cabluri inspre 4 camere.Cum mufez ca sa am conexiunea de la Router la PC? (avand in vedere k ethernet are nevoie de 8 fire)

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Craciun

1

• yo9hnf

1

• unuldinei

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Daca ce ai tu in perete e cablu telefonic cu 4 fire si nu e UTP cu 8 fire rasucite , nu va merge , poate cel mult la o viteza mica pentru cabluri pe distante scurte . Asa ca , vezi daca ce ai tu in perete e tras prin tub si merge schimbat cu cablu UTP . Bani, distractie , doze de negasit , pereti si var crapat ... mult succes!

Link spre comentariu

Poti incerca ca mai jos :

Posted Image

Reteaua oricum foloseste 4 fire din 8. Daca ai avea cablu normal cu 8 fire, ai putea sa folosesti pentru retea 4, iar cu celelalte sa tele-alimentezi un router (cate 2 fire in paralel).

Link spre comentariu

Salut,Eu cred ca Romtelecom iti livreaza net pe interfata xDSL si de aceea la portul de WAN al routerului vei avea o mufa RJ11. Pe partea de LAN poti pune cablu UTP normal ca sa faci conexiunile 4 porturi router -PC-uri.Succes

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări