Parakiosu2 Postat Noiembrie 3, 2006 Partajează Postat Noiembrie 3, 2006 Salut.Daca poate cive sa-mi dea si mie niste skin-uri de VirtualDj 3.0 v-as fi recunoscator.Cei care-l fabrica nu te mai lasa sa download-ezi fara Cd-key.Ma gandeam ca poate aveti voi cateva skin-uri.Eu le-am avut pe toate dar mi-am instala Windows iar si nu m-am gandit ca nu mai sunt free.Va rog mult de tot si merci anticipat.Va dau si eu ce soft vreti (daca-l am) la schimb .Pls pls pls pls Link spre comentariu
Extasy2525 Postat Noiembrie 4, 2006 Partajează Postat Noiembrie 4, 2006 poti sa le gasesti pe dc++ cred...daca nu ma adaugi pe yahoo ca am si eu vreo 7sau 8 nu mai stiu...eu oricum folosesc unu pioneer...mi se pare marfa ... id= Extassy_good Link spre comentariu
stefanev Postat Noiembrie 4, 2006 Partajează Postat Noiembrie 4, 2006 si eu tot Pioneer folosesc ala Pioneer CDJ1000 e fainut ... Link spre comentariu
kokoelectro Postat Mai 6, 2007 Partajează Postat Mai 6, 2007 merg cele de la atomix 2.1 sau nu 2.2 nu mai stiu exact de la care am folosit eu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum