Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Reparatie Technics SU-VX720

Vizitator 22euu

Postări Recomandate

Vizitator 22euu

Buna ziua,Am un amplificator Technics SU-VX720 care are urmatoarea "meteahna":amesteca canalele si sunetul final este mono (un downmixing din stereo in mono). Butonul de selectie stereo/mono nu este apasat(este pe stereo) iar firele la boxe sunt corect legate, stanga la stanga, dreapta la dreapta. Defectul se manifesta pe toate sursele de intrare.Initial am crezut ca este potentiometrul de balance de vina,l-am scos din circuit dar tot degeaba. De asemenea am scos si C301 (inaintea corectorului de ton) si C401(dupa corectorul de ton) ca sa izolez un canal, dar tot degeaba..se aude in ambele boxe.Inafara de acest defect, amplificatorul functioneaza ok, nu distorsioneaza, nu se incalzeste. Ce ar putea sa aiba?Am atasat si schema in format pdf.

technics_suvx720_sm#1.pdf

technics_suvx720_sm#2.pdf

technics_suvx720_sm#3.pdf

technics_suvx720_sm#4.pdf

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Zile populare

Top autori în acest subiect

Vreo panglică cu firele ciufulite care se ating sau înfiptă greşit în cuplă. Bagă semnal numai pe un canal şi urmăreşte-l cu o cască cu impedanţă mai mare prin amplif.Mai există posibilitatea ca finalul să fie defect pe un canal şi un meşter priceput să fi făcut un ştrap ca să se audă la ieşire pe ambele borne.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări