Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator jvc , probleme

Vizitator vip3rtun

Postări Recomandate

• Răspunsuri 23
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Am să te întreb un singur lucru. Ai dotare tehnică şi experienţă suficientă în depanare ? Dacă eşti genul care are un multimetru, folosit doar pentru a măsura ocazional tensiunea la priză şi/sau la bateria maşinii, nu te sfătuiesc să umbli în aparatură a cărei funcţionare nu o înţelegi.

Link spre comentariu

Ce impedanţă au boxele pe care le foloseşti ? Dacă au 4 Ohmi, îl forţezi şi intră în protecţie.

Din păcate nu pot să mă încurc cu depanare de niciun fel de amplificatoare, nu am spaţiul şi nici mediul necesar pentru aşa ceva.Şi e un domeniu în care nu ştii nici cum utilizează posesorul aparatul.Eu ţi-l probez în condiţii ideale şi tu ca utilizator îl poţi abuza în fel şi chip (chefuri cu boxe improprii date ,,la maxim,, cabluri proaste, etc)şi apoi vii cu el făcut praf.Sunt păţit şi cu alte aparate la care dau garanţie.Le spun să protejeze aparatul de umezeală şi şocuri, ei vin înapoi cu ele pline de apă şi cu cablurile roase de câini....no comment.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări