Vizitator vasileo Postat Aprilie 6, 2014 Partajează Postat Aprilie 6, 2014 Buna seara.Daca ma poate ajuta cineva cu o problema la setarea unui Regulator solar PWM de 10 A 12v.La partea de work mode (in partea dreapta) apare la apasarea continua a microintrerupatorui cifre care pulseaza si poti seta probabil ceva... eu stiu numai ca la pozitia 6 este modul ON/OFF in rest nimic.Asta astept de la cineva ,ce inseamna 0,1,2,3,4...9 .Multumesc . Link spre comentariu
Ticu Postat Aprilie 7, 2014 Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Ar fi utila indicarea marcii si tipului si/sau o poza cu eticheta. Link spre comentariu
Vizitator vasileo Postat Aprilie 7, 2014 Partajează Postat Aprilie 7, 2014 regulator.docAsta ar fi poza reg.CHINA. Link spre comentariu
clausb Postat Aprilie 6, 2017 Partajează Postat Aprilie 6, 2017 În cutia regulatorului ar trebui să fie un prospect care spune ce reprezintă acele setări. Am avut un astfel de regulator dar l-am vândut și nu-mi amintesc decât că erau diferite moduri de activare a ieșirii LOAD. Dacă nu mai există prospectul, o scobire a netului vă poate lămuri. Oricum e unul dintre cele mai neperformante modele de regulator. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum