manely Postat Aprilie 6, 2014 Partajează Postat Aprilie 6, 2014 Salut!Am un receptor IR de TV si nu ii gasesc nici pe net configuratia pinilor (care-i gnd-ul, alimentarea si iesirea). Pot afla intr-un fel cu un multimetru?? Desi nu cred.Pe el scrie 1004 dar pe net nu gasesc nimic despre acest cod Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 6, 2014 Partajează Postat Aprilie 6, 2014 Daca ai fi cautat schema sasiului, gaseai acolo configuratia.Cred ca din cei trei pini, masa (Gnd.) e cel mai usor de gasit. Plusul se afla prin masurare.Ce model de televizor e, sau ce sasiu ? Link spre comentariu
manely Postat Aprilie 6, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2014 E sasiul Z8T pe un tv panasonic, problema este ca receptorul ir e cumparat din magazin si sasiul il are lipsa, pe placa stiu cum trebuie sa vina dupa schema, dar configuratia pinilor receptorului nu o stiu, stiu doar ca GND-ul este in mijloc. Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 6, 2014 Partajează Postat Aprilie 6, 2014 Monteaza-l ca in schema asta, nu ai cum sa-l strici.Cand ai nimerit configuratia, va scoate bipuri la activarea unei telecomenzi oarecare.Buzzerul trebuie sa fie din cele cu oscilator inclus, dar se poate pune si un led. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum