Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Configuratie pini receptor IR

manely

Postări Recomandate

Salut!Am un receptor IR de TV si nu ii gasesc nici pe net configuratia pinilor (care-i gnd-ul, alimentarea si iesirea). Pot afla intr-un fel cu un multimetru?? Desi nu cred.Pe el scrie 1004 dar pe net nu gasesc nimic despre acest cod

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• validae

2

• manely

2

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Daca ai fi cautat schema sasiului, gaseai acolo configuratia.Cred ca din cei trei pini, masa (Gnd.) e cel mai usor de gasit. Plusul se afla prin masurare.Ce model de televizor e, sau ce sasiu ?

Link spre comentariu

E sasiul Z8T pe un tv panasonic, problema este ca receptorul ir e cumparat din magazin si sasiul il are lipsa, pe placa stiu cum trebuie sa vina dupa schema, dar configuratia pinilor receptorului nu o stiu, stiu doar ca GND-ul este in mijloc.

Link spre comentariu

Monteaza-l ca in schema asta, nu ai cum sa-l strici.Cand ai nimerit configuratia, va scoate bipuri la activarea unei telecomenzi oarecare.Buzzerul trebuie sa fie din cele cu oscilator inclus, dar se poate pune si un led.

post-21106-139829790065_thumb.gif

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări