Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

osciloscop Didactica

Vizitator amplifiers

Postări Recomandate

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• cnegrea0

5

• validae

2

• doru3160

1

• puriu

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 1 an mai târziu...
  • 1 lună mai târziu...
  • 1 an mai târziu...
Vizitator Negrea Cristian

Sal.Ai gasit vreo schema?am si eu unul functional,dar mai trebuie aranjat.Al meu are trei tuburi 2x6h1p si un 6J2p

Tocmai am pus mana pe unul, dar a fost <reconditionat>, e jalnic rau, nu pot scoate nici o schema, dar nu am gasit decat doua tuburi in interior si nu vad unde ar fi celelalte. E plin de capacitori in paralel din recuperari.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Se încarcă poza sau pozele pe un site de găzduire foto/video (Postimage, Photobucket, Imgur gif, etc) apoi se copiază link-ul pozei pe forum.Astfel nici nu se încarcă forumul prea mult.Exemplu, dați click pe link-ul următor și încărcați imaginea dorită: http://imgur.com/upload

Link spre comentariu

Chestia aia e pretentios denumita osciloscop,desi cu indulgenta poate fi folosita si drept asa ceva,chiar daca nu are nici un fel de calibrare.A fost numit dispozitiv pt studiul tubului catodic,cu deflexie electrostatica.

Link spre comentariu

E drept, dar modelul asta e primul osciloscop pe care l-am vazut,cand eram mic, era piesa de rezistenta la scoala pe vremea lui nea Nicu. Mi-ar placea sa-l reconditionez cum a fost. Are doar doaua tuburi, e drept o dubla trioda, nu cred ca am vazut ceva cu mai putine piese, cred ca nu se compara nici cu ce se gasea prin anii '30.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări