Vizitator amplifiers Postat Aprilie 6, 2014 Partajează Postat Aprilie 6, 2014 http://tinypic.com/r/sen8le/8 Are cineva documentatia la asa ceva? Ma intereseaza manual / schema, cat si informatii ca de exemplu anul aparitiei. Multumesc. Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 6, 2014 Partajează Postat Aprilie 6, 2014 Incearca aici: http://www.scribd.com/doc/89393626/OT-01-A Link spre comentariu
Vizitator amplifiers Postat Aprilie 6, 2014 Partajează Postat Aprilie 6, 2014 Ala e cel pe tranzistoare, eu il vreau pe cel cu lampi. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 11, 2015 Partajează Postat Mai 11, 2015 Sal.Ai gasit vreo schema?am si eu unul functional,dar mai trebuie aranjat.Al meu are trei tuburi 2x6h1p si un 6J2p Link spre comentariu
cnegrea0 Postat Iunie 14, 2015 Partajează Postat Iunie 14, 2015 Doar 4 tuburi???? E mai simplu de extras schema si s-o gasi cineva pe forum sa o analizeze. Link spre comentariu
Vizitator Negrea Cristian Postat Decembrie 14, 2016 Partajează Postat Decembrie 14, 2016 Sal.Ai gasit vreo schema?am si eu unul functional,dar mai trebuie aranjat.Al meu are trei tuburi 2x6h1p si un 6J2p Tocmai am pus mana pe unul, dar a fost <reconditionat>, e jalnic rau, nu pot scoate nici o schema, dar nu am gasit decat doua tuburi in interior si nu vad unde ar fi celelalte. E plin de capacitori in paralel din recuperari. Link spre comentariu
cnegrea0 Postat Decembrie 25, 2016 Partajează Postat Decembrie 25, 2016 (editat) Cum se posteaza, mai nou, poze? Editat Decembrie 25, 2016 de cnegrea0 Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 25, 2016 Partajează Postat Decembrie 25, 2016 Se încarcă poza sau pozele pe un site de găzduire foto/video (Postimage, Photobucket, Imgur gif, etc) apoi se copiază link-ul pozei pe forum.Astfel nici nu se încarcă forumul prea mult.Exemplu, dați click pe link-ul următor și încărcați imaginea dorită: http://imgur.com/upload Link spre comentariu
cnegrea0 Postat Decembrie 25, 2016 Partajează Postat Decembrie 25, 2016 (editat) Multumesc! Editat Decembrie 25, 2016 de cnegrea0 Link spre comentariu
cnegrea0 Postat Decembrie 25, 2016 Partajează Postat Decembrie 25, 2016 (editat) asta ar fi Editat Decembrie 25, 2016 de cnegrea0 Link spre comentariu
doru3160 Postat Decembrie 26, 2016 Partajează Postat Decembrie 26, 2016 Chestia aia e pretentios denumita osciloscop,desi cu indulgenta poate fi folosita si drept asa ceva,chiar daca nu are nici un fel de calibrare.A fost numit dispozitiv pt studiul tubului catodic,cu deflexie electrostatica. Link spre comentariu
cnegrea0 Postat Decembrie 26, 2016 Partajează Postat Decembrie 26, 2016 E drept, dar modelul asta e primul osciloscop pe care l-am vazut,cand eram mic, era piesa de rezistenta la scoala pe vremea lui nea Nicu. Mi-ar placea sa-l reconditionez cum a fost. Are doar doaua tuburi, e drept o dubla trioda, nu cred ca am vazut ceva cu mai putine piese, cred ca nu se compara nici cu ce se gasea prin anii '30. Link spre comentariu
puriu Postat Decembrie 30, 2016 Partajează Postat Decembrie 30, 2016 Este suficient si cu doua tuburi. Osciloscopul a fost inventat inaintea tuburilor, in sec. 19 (tubul Braun). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum