Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alimentare amplificator

davidneacsu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• davidneacsu

5

• cristianvalentin

3

• zal

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

La legarea in punte ambele module debiteaza puterea pe aceiasi sarcina . In cazul de fata tu ai module separate adica poti face un amplificator de 2x100w stereo sau mono depinde de preferinte.E putin can riscant sa alimentezi modulele la 33 Vcc in sarcina de 4 ohmi , cred ca iti va trebuii un radiator baban si racire fortat. .Ti-am trimis pe privat un link al unui modul cu doua TDA 7294 in punte

Link spre comentariu

E riscant doar dacă dă volumul tare, la volum mic nu sînt probleme. Şi alte amplifuri comerciale trag de păr bietul integrat, mai mult ca să atingă acei 100W iluzorii, şi acesta rezistă, nu la infinit desigur.

Link spre comentariu

La legarea in punte ambele module debiteaza puterea pe aceiasi sarcina . In cazul de fata tu ai module separate adica poti face un amplificator de 2x100w stereo sau mono depinde de preferinte.E putin can riscant sa alimentezi modulele la 33 Vcc in sarcina de 4 ohmi , cred ca iti va trebuii un radiator baban si racire fortat. .Ti-am trimis pe privat un link al unui modul cu doua TDA 7294 in punte

Multumesc frumos pentru ajutor . Radiatorul este destul de mare (20cm lungime , 10 cm latime si 3cm inaltime ) si chiar si cu tensiune mica o sa folosesc racire fortata pentru ca nu vreau sa risc sa se incalzeasca prea tare .
Link spre comentariu

E riscant doar dacă dă volumul tare, la volum mic nu sînt probleme. Şi alte amplifuri comerciale trag de păr bietul integrat, mai mult ca să atingă acei 100W iluzorii, şi acesta rezistă, nu la infinit desigur.

Domnule Zal , nu ma intereseaza volumul , ma interesaza sa iasa ceva de calitate pentru ca dupa sa pot avansa la amplificatoare mai complicate , si in legatura cu acei watti stiu ca nu sunt nici aproape de 100 .
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări