Vizitator marianknx Postat Aprilie 6, 2014 Partajează Postat Aprilie 6, 2014 Buna ziua, am un mixer GEMINI PS-540i cu probleme la cateva potentiometre( fasaiau) am cumparat un spray de contacte( kontakt asa se cheama spray-ul) am dat la potentiometre si am scapat de acel fasait acum unele potentiometre numai au punctul 0 la ora 12 ci la ora 9 sau 11. Ma puteti ajuta cu un sfat, aceste potentiometre trebuie schimbate sau? Multumesc.Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie.O zi buna. Link spre comentariu
Vizitator marianknx Postat Aprilie 7, 2014 Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Nimeni nici.o parere? Un sfat macar va rog frumos.O zi buna. Link spre comentariu
validae Postat Aprilie 7, 2014 Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Spray-ul a indepartat material rezistiv de pe portiunile uzate si l-a depus in alte zone, modificand practic liniaritatea potentiometrelor.Daca nu te deranjeaza asta, poti sa le lasi asa, altfel trebuie schimbate cu altele noi. Link spre comentariu
Vizitator marianknx Postat Aprilie 8, 2014 Partajează Postat Aprilie 8, 2014 Spray-ul a indepartat material rezistiv de pe portiunile uzate si l-a depus in alte zone, modificand practic liniaritatea potentiometrelor.Daca nu te deranjeaza asta, poti sa le lasi asa, altfel trebuie schimbate cu altele noi.Am inteles. Va multumesc pentru raspuns. O zi buna va doresc Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum