Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

masina tocat carne electrica

ruscanusorin

Postări Recomandate

Simplu il pui in soclu la TL866 exact unde trebuie si se seteaza fusebiti dati de cel ce a pus softul si ii dai programare , daca stii fusebiti altfel nu ai cum sal programezi , daca vrei te pot ajuta eu miine seara cu teamviewer

Link spre comentariu

Am sa fac o poza cum poti bifa fusebitii dar trebuie sa stii fusebitii originali ai softului ca altfel nu va merge , cine tia dat softul trebuie sati spuna si fusebitii

Link spre comentariu

Ai ridicat pinul de alimentare al microcontrollerului să vezi dacă tensiunea de 5V își revine ? Ca să te convingi dacă e controllerul defect sau e altceva străpuns pe acolo, ce anulează 5V....

Link spre comentariu

In prima poza incarci HEX-ul

2017-09-11-937_1.jpg

in a doua poza se seteaza biti exact ca in poza

2017-09-11-938_1.jpg

in a treia poza este incarcat hex-ul (softul) si se programeaza din casuta de sus unde este trecut P sper ca mam facut inteles

2017-09-11-939_1.jpg

Atentie la Lock Bit Byte nu se bifeaza nimic

Link spre comentariu

Cumpar una sau doua bucati attiny13a.

Daca le si puteti programa cu atat mai bine.

Eu nu am gasit acest integrat.

O sa postez softul si setarile aici.

Cum nu l-ai gasit ? Are la tme, farnell, adelaida si prin alte locuri.

Link spre comentariu

Multumesc.

Am comandat si astept sa trec la treaba.

Ps" multumesc Florin, nu stiam ca trebuie sa setez si fuse bit.eu programasem pic,eeprom si spi cu tl866a.

Editat de bobo
Link spre comentariu
  • 3 săptămâni mai târziu...

Am primit conanda de la "miv..." cu attiny 13a si am facut modificarea pe montaj.

Attiny13a l am programat exact cum a zis Florin, cu tl866a,si a mers fara probleme.

Cu avr3 nu am reusit,se bloca,dar nici nu m am obosit prea tare.

Masinuta functioneaza cu aceasta modificare.

Multumesc lui Florin pt programare si celorlalti colegi.

Link spre comentariu

Bine ca sa rezolvat , cu postal 3 cred ca nu ai setat biti corect sau deloc , uite asa se seteaza biti la postal se intra in setari se se da click pe open si se seteaza exact ca in poze , daca mai ai masina merita incercat si sa ne dai si noua vestea daca merge

2017-10-04-1009_1.jpg

2017-10-04-1010_1.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări