Florinel TV Postat Septembrie 10, 2017 Partajează Postat Septembrie 10, 2017 Simplu il pui in soclu la TL866 exact unde trebuie si se seteaza fusebiti dati de cel ce a pus softul si ii dai programare , daca stii fusebiti altfel nu ai cum sal programezi , daca vrei te pot ajuta eu miine seara cu teamviewer Link spre comentariu
bobo Postat Septembrie 10, 2017 Partajează Postat Septembrie 10, 2017 O sa postez softul si schema cu modificari. Poate imi poti spune cum sa setez acei fusebiti. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 10, 2017 Partajează Postat Septembrie 10, 2017 Am sa fac o poza cum poti bifa fusebitii dar trebuie sa stii fusebitii originali ai softului ca altfel nu va merge , cine tia dat softul trebuie sati spuna si fusebitii Link spre comentariu
bobo Postat Septembrie 10, 2017 Partajează Postat Septembrie 10, 2017 Aha. Am gasit in document si o imagine cu setarile. Maine postez acel document si softul ca le am in laptop si acum scriu de pe telefon. Noapte buna. Link spre comentariu
bobo Postat Septembrie 11, 2017 Partajează Postat Septembrie 11, 2017 Cumpar una sau doua bucati attiny13a. Daca le si puteti programa cu atat mai bine. Eu nu am gasit acest integrat. O sa postez softul si setarile aici. Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 11, 2017 Partajează Postat Septembrie 11, 2017 Ai ridicat pinul de alimentare al microcontrollerului să vezi dacă tensiunea de 5V își revine ? Ca să te convingi dacă e controllerul defect sau e altceva străpuns pe acolo, ce anulează 5V.... Link spre comentariu
bobo Postat Septembrie 11, 2017 Partajează Postat Septembrie 11, 2017 Am zis clar mai sus ca are rez mica pe alimentare. Am verificat piesa cu piesa. Nu repar de azi. Clientul insista sa i fac jucaria. schema modificata cu attiny13a si dumpul: http://www.site cu continut explicit.ro/3489927251.8 1 Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 11, 2017 Partajează Postat Septembrie 11, 2017 In prima poza incarci HEX-ul in a doua poza se seteaza biti exact ca in poza in a treia poza este incarcat hex-ul (softul) si se programeaza din casuta de sus unde este trecut P sper ca mam facut inteles Atentie la Lock Bit Byte nu se bifeaza nimic Link spre comentariu
modoran Postat Septembrie 12, 2017 Partajează Postat Septembrie 12, 2017 Cumpar una sau doua bucati attiny13a. Daca le si puteti programa cu atat mai bine. Eu nu am gasit acest integrat. O sa postez softul si setarile aici. Cum nu l-ai gasit ? Are la tme, farnell, adelaida si prin alte locuri. Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 12, 2017 Partajează Postat Septembrie 12, 2017 Uite două exemple, la preț bun.A nu se considera reclamă, eu am Adelaida în apropiere, dar n-o recomand din cauza prețului....http://www.superelectronic2000.ro/prod.php?id=113725 sau https://www.soselectronic.ro/products/microchip-atmel/attiny13a-su-1-83154 Link spre comentariu
bobo Postat Septembrie 15, 2017 Partajează Postat Septembrie 15, 2017 (editat) Multumesc. Am comandat si astept sa trec la treaba. Ps" multumesc Florin, nu stiam ca trebuie sa setez si fuse bit.eu programasem pic,eeprom si spi cu tl866a. Editat Septembrie 15, 2017 de bobo Link spre comentariu
Florinel TV Postat Septembrie 15, 2017 Partajează Postat Septembrie 15, 2017 La pic-uri nu trebuie setati biti ca fisierul hex ii salveaza automat bitii , dar la attiny13 si la atmegaxxx se seteaza manual bitii Link spre comentariu
bobo Postat Octombrie 4, 2017 Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Am primit conanda de la "miv..." cu attiny 13a si am facut modificarea pe montaj. Attiny13a l am programat exact cum a zis Florin, cu tl866a,si a mers fara probleme. Cu avr3 nu am reusit,se bloca,dar nici nu m am obosit prea tare. Masinuta functioneaza cu aceasta modificare. Multumesc lui Florin pt programare si celorlalti colegi. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 4, 2017 Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Bine ca sa rezolvat , cu postal 3 cred ca nu ai setat biti corect sau deloc , uite asa se seteaza biti la postal se intra in setari se se da click pe open si se seteaza exact ca in poze , daca mai ai masina merita incercat si sa ne dai si noua vestea daca merge Link spre comentariu
bobo Postat Octombrie 4, 2017 Partajează Postat Octombrie 4, 2017 Exact asa am procedat dar se bloca la scriere imediat. Masina am predat o ieri dar am comandat 2 bucati attiny13a. Maine incerc iar si dau de veste. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum