Sandu_alex_999 Postat Noiembrie 3, 2006 Partajează Postat Noiembrie 3, 2006 Salut am cumparat si eu de la hi-end un preamplificator cu tda 1524 si nu merge reglat nimik la el...semnalul intra si iese la fel,nu e distorsionat deloc dar nu merg potentiometrele ...invarti si degeaba...ajutor pls :smt006 Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Noiembrie 3, 2006 Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2006 aloooo nimeni nu ajuta un nevoiash? pls haideti ma ca l-am luat pt cineva ....si nu mere .:((( ce ma fac? :partyman: ii mai fac ceva sau il arunc? Link spre comentariu
q_acdc Postat Noiembrie 5, 2006 Partajează Postat Noiembrie 5, 2006 Uitate bine pe cablaj! din transport sau manipulare ai indoit poturile (ori ai intrerupt poturile sau cablaj intrerupt) Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Noiembrie 5, 2006 Partajează Postat Noiembrie 5, 2006 Salut,Este ciudat ca merge asa pe direct, ce poate avea habar nu am dar l-ai alimentat ?Nu trebuie sa-l arunci, in cel mai rau caz de nu-i dai de cap il trimiti si ti-l schimb Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Noiembrie 5, 2006 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2006 Salut,Normal ca l-am alimentat , la 12V stabilizat...dar se cam incalzeste integratul nu stiu ce poate avea....sa incerc sa cumpar de undeva un integrat nou? Am incercat si cablajul si toate potentiometrele si merge tot bine....asta ramane integratul...am sa dau comanda de cateva integrate...Astept alte propuneri... :smt006 Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Noiembrie 5, 2006 Autor Partajează Postat Noiembrie 5, 2006 Dupa ce am umblat la el il mai schimbi? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Noiembrie 5, 2006 Partajează Postat Noiembrie 5, 2006 Dupa ce ai umblat la el, nuSunt singurul care schimba kiturile cu tot ca toate sunt testate in prealabil, de asta profitul e pe 0 permanent :toimonster: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum