Ombladon2002 Postat Aprilie 5, 2014 Partajează Postat Aprilie 5, 2014 Cand ascult muzica pe youtube sau pe alte site-uri,mi se aude doar in casca dreapta,ca sa se auda in ambele casti,trebuie sa dau refresh de 2-3 ori la pagina sau sa opresc player-ul ,sa intru pe alta pagina si sa revin.Cum pot rezolva problema? Link spre comentariu
Copak Postat Aprilie 5, 2014 Partajează Postat Aprilie 5, 2014 Buna seara!Eu as incerca sa reinstalez prima data driverul audio,dupa ce as elimina eventualele contacte imperfecte la mufele de iesire audio,sau casti incluzand si cablul acestuia.Daca problema persista,reinstalati Flash player,eventual o versiune mai veche,si incercati daca problema se manifesta si intr-un alt browser,de pilda Opera,sau Internet Explorer,sau Mozilla (nu ati precizat ce browser folositi).SuccesCopak. Link spre comentariu
Ombladon2002 Postat Aprilie 5, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2014 Contactele imperfecte si alte probleme de genul asta ies din schema.Am reinstalat flash playerul,am incercat cu Firefox (folosesc Opera) si tot asa se intampla.O sa reinstalez driverul audio... Link spre comentariu
Vizitator bebita Postat Aprilie 10, 2014 Partajează Postat Aprilie 10, 2014 Reinstaleaza browserul sau schimbal Link spre comentariu
Ombladon2002 Postat Aprilie 11, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2014 Reinstaleaza browserul sau schimbalMacar ai citit ce am scris mai sus? PS:S-a rezolvat,era din cauza driverului de sunet,se poate inchide,multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum