Vizitator Postat Aprilie 5, 2014 Partajează Postat Aprilie 5, 2014 Cum sa fac sa transmit internet la o distanta de cca 2,5-3km,cu vedere directa.Ar fi bune si cateva recomandari de aparatura deja testata si care da rezultate optime.Multumesc. Link spre comentariu
ddd3d Postat Aprilie 5, 2014 Partajează Postat Aprilie 5, 2014 cam mare distanta o solutie buna ar fi cablu... Link spre comentariu
riderinblack Postat Aprilie 5, 2014 Partajează Postat Aprilie 5, 2014 Cablu pe 3 kilometri? Sti la ce costuri te ajunge? Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 5, 2014 Partajează Postat Aprilie 5, 2014 exclus cablul Link spre comentariu
Vizitator cobru Postat Aprilie 5, 2014 Partajează Postat Aprilie 5, 2014 Daca aveti vedere directa cred ca puteti realiza cu doua routere wireless 2.4ghz + doua antene directionale de putere.Cautati pe google "antene directionale 5000m" sigur veti gasi cateva rezultate (as fi pus link direct la magazin dar nu stiu daca e voie). Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 5, 2014 Partajează Postat Aprilie 5, 2014 Daca aveti vedere directa cred ca puteti realiza cu doua routere wireless 2.4ghz + doua antene directionale de putere.Cautati pe google "antene directionale 5000m" sigur veti gasi cateva rezultate (as fi pus link direct la magazin dar nu stiu daca e voie).Daca stii un produs care,din experienta proprie ,stii ca functioneaza corect,da-mi un mesaj privat. Link spre comentariu
George(sb) Postat Aprilie 5, 2014 Partajează Postat Aprilie 5, 2014 exista asaceva folosesc TIR-istii sunt cateva zeci de dolari bucata Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 6, 2014 Partajează Postat Aprilie 6, 2014 o chestie de genul asta pentru receptie? Link spre comentariu
George(sb) Postat Aprilie 6, 2014 Partajează Postat Aprilie 6, 2014 sunt practic niste placi de retea wierless usb Link spre comentariu
mihaicozac Postat Aprilie 8, 2014 Partajează Postat Aprilie 8, 2014 Antene Yagi de 14dB în ambele părţi, sau CalAmp de 24dB pt. stabilitate şi pe vreme urâtă, cu ceaţă, etc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum