Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

identificare tranzistor smd

Postări Recomandate

sa masoare dimensiunile lui banuiesc

Evident ca dimensiunile,insa " banuiala " ta ironica o ignor. Un raspuns era mai util colegului decat astfel de observatii inteligente!?.
Link spre comentariu

"sa masoare dimensiunile lui banuiesc"Posibil sa fie si ironie dar sa stii ca altfel nu stii ce fel de capsula are (cineva te-a intrebat si tu ai trimis o poza si aia neclara!), asa se identifica mai usor.Acum am vazut ca am gresit, scuze nostrom!

Link spre comentariu

sa masoare dimensiunile lui banuiesc

Evident ca dimensiunile,insa " banuiala " ta ironica o ignor. Un raspuns era mai util colegului decat astfel de observatii inteligente!?.
nu eram ironic deloc.initial am crezut ca vrei sa masoare ceva caracteristici eletrice ale lui ( evident credeam ca este o gluma cum poti masura un tranzistor ars)

off topic: ce sunteti fratilor toti cu " caii pusi la caruta" numai poate omul sa spuna ceva ca imediat sariti in sus.

Link spre comentariu

se pare ca este un tranzistor npn .Am urmarit modul de conectare in circuit 1)Baza la-3v;C la +3v si Emitor legat la o dioda led care probabil este indicator dedescarcare a bateriei.Sa masor dimensiunile capsulei si voi veni cu detalii.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări