ionel sm Postat Aprilie 5, 2014 Partajează Postat Aprilie 5, 2014 Am gasit un tranzistor impuscat intr-o tastatura wifi ,care nu stiu ce este.Codul lui este 65N2.Cu ce merge inlocuit? Link spre comentariu
nostrom Postat Aprilie 5, 2014 Partajează Postat Aprilie 5, 2014 Ce capsula are ? Link spre comentariu
ionel sm Postat Aprilie 5, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 5, 2014 am pus o poza.c-am neclara dar asta e.Este cel din mijloc mai negru. Link spre comentariu
nostrom Postat Aprilie 5, 2014 Partajează Postat Aprilie 5, 2014 Pentru a identifica corect ce componenta este, trebuie sa-l masurati intrucat sunt multe componente cu aceasta capsula, SOT-23,SOT-323 etc. Link spre comentariu
adicontakt Postat Aprilie 5, 2014 Partajează Postat Aprilie 5, 2014 sa masoare dimensiunile lui banuiesc Link spre comentariu
Vizitator electrolover Postat Aprilie 5, 2014 Partajează Postat Aprilie 5, 2014 Cel mai mult ce am putut gasi este aici http://chip.tomsk.ru/chip/chipdoc.nsf/v ... &count=500 Link spre comentariu
nostrom Postat Aprilie 6, 2014 Partajează Postat Aprilie 6, 2014 sa masoare dimensiunile lui banuiescEvident ca dimensiunile,insa " banuiala " ta ironica o ignor. Un raspuns era mai util colegului decat astfel de observatii inteligente!?. Link spre comentariu
ionel sm Postat Aprilie 6, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 6, 2014 Cel mai mult ce am putut gasi este aici http://chip.tomsk.ru/chip/chipdoc.nsf/v ... &count=500Este pe undeva pe-aproape.Ma interesa acest tranzistor ca am cumparat tastatura noua si m-am trezit ca i-mi manca bateriile rapid.Probabil trebuie sa montez altul mai bun in locul lui sa nu pateasca la fel. Link spre comentariu
gica70 Postat Aprilie 6, 2014 Partajează Postat Aprilie 6, 2014 "sa masoare dimensiunile lui banuiesc"Posibil sa fie si ironie dar sa stii ca altfel nu stii ce fel de capsula are (cineva te-a intrebat si tu ai trimis o poza si aia neclara!), asa se identifica mai usor.Acum am vazut ca am gresit, scuze nostrom! Link spre comentariu
adicontakt Postat Aprilie 6, 2014 Partajează Postat Aprilie 6, 2014 sa masoare dimensiunile lui banuiescEvident ca dimensiunile,insa " banuiala " ta ironica o ignor. Un raspuns era mai util colegului decat astfel de observatii inteligente!?.nu eram ironic deloc.initial am crezut ca vrei sa masoare ceva caracteristici eletrice ale lui ( evident credeam ca este o gluma cum poti masura un tranzistor ars) off topic: ce sunteti fratilor toti cu " caii pusi la caruta" numai poate omul sa spuna ceva ca imediat sariti in sus. Link spre comentariu
ionel sm Postat Aprilie 7, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 7, 2014 se pare ca este un tranzistor npn .Am urmarit modul de conectare in circuit 1)Baza la-3v;C la +3v si Emitor legat la o dioda led care probabil este indicator dedescarcare a bateriei.Sa masor dimensiunile capsulei si voi veni cu detalii. Link spre comentariu
ionel sm Postat Aprilie 13, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2014 dimensiuni capsula:L-3mm,l-1,85mm,g-1mm.Se pare ca este capsula SOT346 sau SOT23 ??.Acum poate pot afla ce tranzistor este. Link spre comentariu
ionel sm Postat Aprilie 14, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2014 UP...... nu e nimineni pe-aici.Astept un raspuns...... cod 65N2 ?? Link spre comentariu
nostrom Postat Aprilie 15, 2014 Partajează Postat Aprilie 15, 2014 Cu aceasta capsula "SOT-346" probabil niciun coleg nu a gasit informatii.Personal am incercat toate variantele ;65,65N.N2 etc dar nu am gasit nimic.Asadar mai cautam. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum