Vizitator sonelu Postat Noiembrie 3, 2006 Partajează Postat Noiembrie 3, 2006 SALUT ! Am un vobuloscop rusesc X1-50 (merge pana la 1,2Ghz) la care s-a cam dus tubul si un osciloscop HP 1740 (2x 100Mhz).Poate careva sa ma ajute cu cateva idei , sfaturi ,cum pot folosi aceste aparate in tandem ? Se pricepe cineva la "rahaturile" astea rusesti ? Am toata documentatia ,cu scheme complete , la ambele aparate . Am pacut si o poza , dar nu stiu sa o pun . VA MULTUMESC ANTICIPAT ! Link spre comentariu
lmm Postat Noiembrie 3, 2006 Partajează Postat Noiembrie 3, 2006 1)localitate2)trimite-mi schemele pe email sa vad daca se poate face cevain principiu s-ar putea, dar depinde f. mult de constructia celor 2 aparate Link spre comentariu
Vizitator sonelu Postat Noiembrie 4, 2006 Partajează Postat Noiembrie 4, 2006 Sunt din BUCURESTI Am facut gresit inregistrarea datelor personale la inceput si acum nu stiu cum sa le modific. :smt005 Am sa scanez toate schemele si am sa le trimit oricui doreste sa-si bata creierii cu ele.Trebuie doar o adresa de email sa-mi dati. Adresa mea de email : [email protected] si ym : shonelu . Link spre comentariu
Vizitator sonelu Postat Noiembrie 4, 2006 Partajează Postat Noiembrie 4, 2006 Poza celor doua aparate. Link spre comentariu
mihaim Postat Noiembrie 4, 2006 Partajează Postat Noiembrie 4, 2006 [email protected] Link spre comentariu
Vizitator sonelu Postat Noiembrie 4, 2006 Partajează Postat Noiembrie 4, 2006 Aici sunt schemele vobuloscopului. Link spre comentariu
Vizitator sonelu Postat Noiembrie 4, 2006 Partajează Postat Noiembrie 4, 2006 Aici sunt schemele de la osciloscop Link spre comentariu
Vizitator sonelu Postat Noiembrie 7, 2006 Partajează Postat Noiembrie 7, 2006 Cred ca pana la urma am sa caut un tub sa-l schimb.MULTUMESC TUTUROR !Subiect INCHIS . se poate sterge topicul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum