Vizitator alexandrulupu Postat Aprilie 4, 2014 Partajează Postat Aprilie 4, 2014 Salut vreau sa ma apuc de un proiect ..... vreau sa controlez leduri RGB cu un tochscren capacitiv.....dar sunt la faza de documentare de inceput sa zic asa ma puteti ajuta si pe mine cu niste detali mai exact cum ar fi o lista cu ce mi-ar trebui sa cumpar adica nu stiu cum ar fii ce microcontroler ati folosi voi sau cum ati gandi schema .......m-ar ajuta foarte mult Link spre comentariu
Vizitator keytao Postat Mai 18, 2014 Partajează Postat Mai 18, 2014 Buna ,poti realiza ceea ce doresti cu arduino si processing , uite un exemplu http://www.youtube.com/watch?v=CKApnNAFurI Link spre comentariu
one Postat August 22, 2014 Partajează Postat August 22, 2014 Eu as folosi controllerul pe care il cunosc cel mai bine. In principiu, touchscreen se gaseste separat si se poate citi cu orice micro (daca are controller incorporat) Daca vrei un touchpad, poti sa il faci cu STM8 sau AVR, au librarii touch. Daca vrei sa te distrezi altfel, ia un Arduino mega ADK si conecteaza-l la un telefon mobil. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum