Vizitator FugAlex Postat Aprilie 4, 2014 Partajează Postat Aprilie 4, 2014 Salutare, oameni buni!Fiind paralel cu electronica, m-am gandit sa va cer ajutorul.Am cumparat acum ceva vreme niste boxe 2.1 Logitech Z623. Nu mai sunt in perioada de garantie.La un moment dat, dupa aproximativ 30 de minute de functionare cu volum 3/4, au facut poc. Cand apas butonul de alimentare, ledul power pulseaza la un interval de o jumatate de secunda si se aude un "poc" in subwoofer, la acelasi interval. Asta e tot ce mai stiu sa faca.Fiindu-mi dragi si bune pentru filme, am zis sa le duc la un service autorizat. Am ales unul destul de cunoscut din zona Baneasa (daca este nevoie ii spun si numele). Le-am dus si am asteptat devizul. Dupa cateva zile, am fost sunat de domnisoara responsabila cu devizele si am fost anuntat ca pot veni sa le iau, dar ca nu pot fi reparate. Baietii au fost corecti, in sensul ca nu mi-au cerut cei 60 de lei pentru constatare. Motivul invocat de ei este faptul ca s-a ars o sursa care nu se gaseste.Acu'...am zis si io sa-ntreb niste oameni priceputi, adica pe voi.Le pun in vitrina si ma uit la ele aducandu-mi aminte cat de bine se auzeau pe filme sau se mai poate face ceva?Nu ma deranjeaza nici daca este vorba despre o improvizatie... pana la urma, ma intereseaza sa functioneze.Cu multumiri,Alex Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 5, 2014 Partajează Postat Aprilie 5, 2014 Marti am reparat asa ceva exact tipul asta care la fel puscase la un moment dat. Problema mare la logitechuri este ca nu se gaseste documentatie .Apoi ca sa repari trebuie un pic sa te chinui sa scoti toate matele din el pe masa ca sa ai acces la electronica.Fara sa vezi ce este acolo greu de spus daca se poate sau nu repara. Link spre comentariu
Vizitator FugAlex Postat Aprilie 6, 2014 Partajează Postat Aprilie 6, 2014 Mulțumesc, Dan.Sper sa gasesc o solutie. Link spre comentariu
Vizitator FugAlex Postat Aprilie 7, 2014 Partajează Postat Aprilie 7, 2014 I-am sunat pe cei de la service si i-am rugat sa imi spuna codul piesei care nu se gaseste. Am precizat ca sunt de acord cu plata constatarii. Nu au avut un raspuns... Am fost sa ridic boxele si am mai intrebat o data, dar nu am primit raspuns. Încep sa cred ca e un OZN! Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 7, 2014 Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Poate nu ai nimerit unde trebuie la service. Link spre comentariu
Vizitator FugAlex Postat Aprilie 7, 2014 Partajează Postat Aprilie 7, 2014 Este foarte posibil! M-am gandit ca reparatorul autorizat este cea mai buna opțiune, da' se pare ca nu. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Aprilie 8, 2014 Partajează Postat Aprilie 8, 2014 I-am sunat pe cei de la service si i-am rugat sa imi spuna codul piesei care nu se gaseste. Am precizat ca sunt de acord cu plata constatarii. Nu au avut un raspuns... Am fost sa ridic boxele si am mai intrebat o data, dar nu am primit raspuns. Încep sa cred ca e un OZN!Orice se poate repara in ziua de azi ce a fost construit de om ,tot omul repara!! Singura problema este ....PRETUL!!!....sau sa nu fie cumva tehnologie ...OZN despre care nu avem ....habar!!!! Link spre comentariu
Vizitator FugAlex Postat Aprilie 8, 2014 Partajează Postat Aprilie 8, 2014 Aia ma gandeam si io. N-oi fi singuru' căruia i s-a ars ce s-o fi ars. O recomandare legata de vreun service din București care s-ar putea ocupa? Io am tot sunat pe la diverse, dar se pare ca nu prea se ocupa cu boxe Logitech.Mulțumesc! Link spre comentariu
Vizitator logitechz623 Postat Septembrie 8, 2014 Partajează Postat Septembrie 8, 2014 Te pot ajuta eu cu problema ta. Link spre comentariu
Vizitator FugAlex Postat Ianuarie 26, 2015 Partajează Postat Ianuarie 26, 2015 Salutare! Ti-am trimis un mesaj privat. Mai este valabila oferta? Multumesc! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum