Vizitator cyberpunk Postat Aprilie 4, 2014 Partajează Postat Aprilie 4, 2014 Salut , cand ma joc se blocheaza jocul o perioada , isi revine cu o imagine dezasamblata, chestii care nu ar trebui sa apara , ( detalii poza ) si daca intru dupa aceasta problema pe youtube , pe orice video , primesc Blue Screen ( poza cu blue screen ) , iar cateodata primesc eroare cu nv4_display ( poza ) cand sunt in joc. Sistem de operare instalat recent. 0 virusi. Calculator curat, fara praf. Pasta termoconductoare proaspat pusa. Performanta pieselor depaseste cu mult cerintele jocului. Idei ? Link spre comentariu
TestPoint Postat Aprilie 4, 2014 Partajează Postat Aprilie 4, 2014 Cred ca ar trebui sa iti faci un update la driver,sa il actualizezi.... Link spre comentariu
gabot Postat Aprilie 4, 2014 Partajează Postat Aprilie 4, 2014 ceva probleme cu driverul placii video Link spre comentariu
Den Postat Aprilie 5, 2014 Partajează Postat Aprilie 5, 2014 Model placa video? Posibil chip dezlipit.Aerisire insuficienta carcasa,racire deficitara placa video. Link spre comentariu
Barbu Andrei Postat Aprilie 5, 2014 Partajează Postat Aprilie 5, 2014 nu se pune problema incalzirii. aceeasi problema o am si eu. si eu zic ca raceste destul de bine un corsair h80i un procesor i5 3570....mai mult de 40-42"C nu l-am vazut nici macar cand era foarte cald afara. placa de baza are o racire mai mult decat buna (cadru din teava de cupru, wire management destul de bun zic eu, racire extra pentru chipset si alimentarea procesorului etc)problema cred ca e in alta parte...la mine blue screen-ul apare doar cand inchid jocul si nu apare mereu. apare aleator. initial am crezut ca e din cauza RAM-ilor la care m-am jucat putin :P . asta fiind dupa ce am vazut mai putin de o juma de secunda acel BS urmand restartul. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum