Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Probleme RAm , placa video ? sau alta ?

Vizitator cyberpunk

Postări Recomandate

Vizitator cyberpunk

Salut , cand ma joc se blocheaza jocul o perioada , isi revine cu o imagine dezasamblata, chestii care nu ar trebui sa apara , ( detalii poza ) si daca intru dupa aceasta problema pe youtube , pe orice video , primesc Blue Screen ( poza cu blue screen ) , iar cateodata primesc eroare cu nv4_display ( poza ) cand sunt in joc.

Sistem de operare instalat recent.

0 virusi.

Calculator curat, fara praf.

Pasta termoconductoare proaspat pusa.

Performanta pieselor depaseste cu mult cerintele jocului.

Idei ?

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Barbu Andrei

1

• Den

1

• TestPoint

1

• gabot

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

nu se pune problema incalzirii. aceeasi problema o am si eu. si eu zic ca raceste destul de bine un corsair h80i un procesor i5 3570....mai mult de 40-42"C nu l-am vazut nici macar cand era foarte cald afara. placa de baza are o racire mai mult decat buna (cadru din teava de cupru, wire management destul de bun zic eu, racire extra pentru chipset si alimentarea procesorului etc)problema cred ca e in alta parte...la mine blue screen-ul apare doar cand inchid jocul si nu apare mereu. apare aleator. initial am crezut ca e din cauza RAM-ilor la care m-am jucat putin :P . asta fiind dupa ce am vazut mai putin de o juma de secunda acel BS urmand restartul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări