IsBlacks Postat Aprilie 4, 2014 Partajează Postat Aprilie 4, 2014 Buna Dimineata! am primit un subwoofer Sal(se vede in poze), persoana care mi la dat folosea decat difuzorul, cu alt amplificator, problema mea este urmatoarea: vreau, daca stiti la amplificatorul din subwoofer cum sunt pinii de intrare ai semnalului audio, eliminand partea logica cu potentiometre, mufele de low input si high input. Atasez mai jos pozele: Va multumesc si va urez o zii buna! Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 4, 2014 Partajează Postat Aprilie 4, 2014 Cum adica cum sunt pinii de intrare?la ce te referi? Link spre comentariu
IsBlacks Postat Aprilie 4, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2014 in accea mufa imi intra partea frontala cu potentiometrele low input, high input si siguranta, iar eu vreau sa elimin partea frontala din fabrica pt ca banuiesc ca este defecta si vreau sa folosesc decat amplificatorul Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 4, 2014 Partajează Postat Aprilie 4, 2014 Nu poţi înlocui un 4558 şi un 324? Link spre comentariu
IsBlacks Postat Aprilie 4, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2014 nu se pune problema sa nu le pot inlocuii, insa nu stiu daca asta ar rezolva problema. Voi cumpara maine cele 2 piese si voi revenii cu rezultatul. Multumesc pentru sfat:) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum