Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sursa in comutatie zgomotoasa

Ciprian Alexandrescu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Ciprian Alexandrescu

10

• hugo

3

• Blind

3

• ionut20

1

Top autori în acest subiect

Problema este ca e adusa prin comanda si daca merg la service nu vor vrea sa faca alta comanda sa-mi aduca alta....trebuie sa nu functioneze.Pot sa rezolv si altfel?

Link spre comentariu

dar merge la 18KHz fiindca asa a fost facuta sau fiindca o fi vreo problema cu ea? Daca e o problema doar cu cea pe care o ai tu, atunci schimband-o scapi de probl. Dar daca "se strica" si primesti in loc una noua, atunci tot nu ai rezolvat nimic. Asa ca ai putea sa te duci sa te plangi de ea. Poate primesti banii inapoi, sau iei alt model.

Link spre comentariu

Pai nu are sigiliu...am desfacuto deja.Parca sursele astea mergeau in afara domeniului audio.E foarte ciudat deoarece am 3 surse no name care nu tiuie si asta de firma care a costat si o caruta de bani face galagie....... :smt009Tocmai am observat..sursa nu are firul de -5 volti legat....e normal pt atx 2.2?

Link spre comentariu

Daca zici ca e de firma, poate gasesti specificatiile ei si cand ma refer la asta ma gandesc la nivelul de zgomot sonor. Daca e in parametri nu prea ai ce face. Oricum daca merge e putin probabil sa o schimbe pe motiv de tiuit.

Link spre comentariu

Daca ai un tiuit, inseamna ca a cam incurcat-o un condensator prin sursa. Eu asta pateam la TV-ul vechi din 93 (un samsung) care dupa vre-o 11 ani de functionare a decis sa scoata fum....un condensator din sursa si-a scos matele pe dinafara. Cu un an si ceva inainte sa faca asta, din cand in cand se auzea cate un tiuit destul de stresant pentru cel care statea langa televizor (in speta eu, care aveam calc langa tv si-mi tiuia in creieri). Dupa un an si ceva in care cand tiuia, cand statea cuminte, a facut condensatorul poc prajind sursa.Dupa reparatie nu am mai avut probleme :yawinkle:In concluzie...du-te cu sursa peste ei sau incearca sa o parlesti inainte de termen :)

Link spre comentariu

Pai nu am fost destul de explicit....sursa tiuia tare cand am testato folosind alti consumatori fara a lega mufele in calculator..Dupa ce am legat-o tiuie mult mai putin dar tot ma deranjeaza.Daca pun material fono absorbant(vatelina) pe condensatorii ceramici si bobinele din oscilator oare nu rezolv cat de cat...ele nu ar trebui sa se incalzeasca deci nu o sa fie prea afectate...radiatorele la tranzistorii de putere sunt deasupra...La garantie daca ma duc..ei o pun in calculator si nu aud nimica...doar in afara tiuie mai tare...,am mai fost asa cu un hard care tiuia destul de tare si au zis ca daca merge ei nu schimba... :smt022

Link spre comentariu

In primele nush cate zile de la cumparare, daca tie nu iti convine produsul, poti sa te duci cu el inapoi si sa iti ceri banii pe el (e lege, pacat ca nu mai stiu care, ca sa iti spun numarul exact). In cazul tau nu cred ca se mai aplica chestia asta, avand in vedere cat de vechi e threat-ul...

Link spre comentariu

Este o lege care se refera la returnarea produselor cumparate online si care se refera la posibilitatea de a-l returna in termen de 10 zile lucratoare si de a-ti primi banii inapoi, astea fara invocarea vreunui motiv si fara penalitati, ci suportand doar cheltuielile directe de returnare a produsului.

http://www.link2ec.ro/index.php?id=30&art=76

Iar la varianta de returnare a produselor care sunt cumparate altfel decat online stiu ca ele se pot returna doar sigilate, sa nu fie desfacute/utilizate.

Link spre comentariu

Mai "rodeaz-o" un pic poate scapi de tiuit fara interventii extreme.Imi sunau si mie neuronii in cap la unele surse noi insa dupa un timp se rezolva de la sine(probabil ma obisnuiam cu tiuitul :supz: ).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări