dcimpoiasu Postat Noiembrie 10, 2004 Partajează Postat Noiembrie 10, 2004 Vreau sa construiesc o incinta bass-reflex cu QSL 10P20. A mai realizat cineva pana acum una pt acest dif de joase? Sunt interesat de raspunsul la frecv. joase. Pt inalte vreau sa pun un Selenium ST300.Credeti ca e o combinatie de "succes" ?bafta tuturor ! Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Noiembrie 10, 2004 Partajează Postat Noiembrie 10, 2004 eu zic ca ar fi mai bine sa folosesti aceasta combinatie pe post de satelit .Acesta este un difuzor de P.A. , si daca il vei folosi in casa o sa fii dezamagit de bass. Link spre comentariu
dcimpoiasu Postat Noiembrie 11, 2004 Autor Partajează Postat Noiembrie 11, 2004 in specificatiile producatorului se mentioneaza :P20 woofers are designed for sound reinforcement applications for bothindoor and outdoor venues. This series is suitable for use from 2 to 3 waysystems. They are characterized by excellent bass reproduction.acum ramane de vazut cine are dreptate. apropo ce inseamna P.A. ? Link spre comentariu
overdrive Postat Noiembrie 11, 2004 Partajează Postat Noiembrie 11, 2004 Eu am facut un cabinet cu 4 difuri de astea(ptr chitara bass) si sint multumit cum suna.Nu stiu daca va da basul acela rotund ptr. camera dar pe chitara suna excelent. :lol: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Noiembrie 11, 2004 Partajează Postat Noiembrie 11, 2004 P.A. inseamna "public adress", adica sisteme audio de mare putere care se adreseaza multimilor, de exemplu instalatii de sonorizat discoteci si concerte :lol: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum