Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cablaj imprimat

Vizitator claudio

Postări Recomandate

Vizitator claudio

la inceput am vrut sa postez la DIY-SERVICII dar am considerat ca ii mai bine aiciam citit si posturile de acolo de la cablaje imprimate...ca sa nu apara reply-uri: "citeste aici prima data" sau stiu eu ce....Deci, ma pricep la proiectarea si execut acestor cablaje, dar in general am facut pt mine sau pt prieteni.Acum am dat de o firma care ar fi interesata de comanda a 20 circuite. Aici intrand proiectarea cablajului, lipirea pieselor ... samd.Intrebarea ar fi: Cam la ce pret ar trebui sa fac treaba asta? Ma refer doar pretul manoperei. Primesc separat banii pentru piese, cositor, lampa UV, clorura ferice ... etcAlte informatii ar fi ca dimensiunea cablajului ar fi ~5*10cm, pe o singura fata, piese lipite ar fi cam 10 in care un integrat.Inca odata: Ce pret ar trebui sa cer pentru manopera?Astept raspuns.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• sofian

2

• ionut20

1

• wolf

1

• cristiansen

1

Top autori în acest subiect

la zece piese este bun pretul de 20ron dar la 60 de piese se schimba total sistemul de tarifare pentru ca o piesa pusa gresit iti da enorm de mult de lucru[de ex. valoarea unei rezistente care nu este la locul ei] eu am patito.daca va ajuta cu ceva eu miam facut un sistem de lucru am montat aceiasi piesa pe toate placile dupa care le-am lipit si am reluat ciclul cu urmatoarea piesa si tot asa si in final tot am gresit undeva si am cautat de miau sarit capacele.BAFTA :weedman:

Link spre comentariu
Vizitator claudio

multumesc la toti pentru parare ... urmeaza sa vad unde ajung cu negocierile :yawinkle:

daca va ajuta cu ceva eu miam facut un sistem de lucru am montat aceiasi piesa pe toate placile dupa care le-am lipit si am reluat ciclul cu urmatoarea piesa si tot asa si in final tot am gresit undeva si am cautat de miau sarit capacele

prima data fac un circuit, il testez si daca totul e ok ... continui cu urmatoarele dupa sistemul tau
Link spre comentariu
Vizitator SMD_PROF

da ptr un cablaj de dimensiunea 10/6cm si 60 de componente normale (fara smd) cit ati lua ?nu de alta dar am de asamblat 100buc. si nu prea am chef

Salut , daca nu l-ai facut inca putem discuta desprea realzarea circuitului , eu pot planta chiar smd-uri 0402 daca e cineva interesat .
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări