Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

intek h-520 plus

valioval

Postări Recomandate

Va salut!Am o statie emisie-receptie portabila intek H520 plus care nu stiu din ce cauze nu mai emite decat max. 50 metri, dupa cateva masuratori prin piese am gasit prfinalu N channel MOS 2SK 3078 defect pe grila-sursa(aproape scurt 90 ohmi)Nu gasesc de unde sa cumpar acest tip de tr. mos de aceia va rog daca puteti sa -mi dati o idee ,pot pune alt tip de tranzistor de ex. prefinalul C2314 npn dar nu este mos.Finalul statiei este tot un MOS 2sk3476 care este bun pot sa-l schimb cu tranz. final C2078?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• popa ionut

1

• valioval

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

poti sa pui,dar trebuie sa tii cont de polarizare baza,adaptarea capacitiva cu colectorul care la bipolar este total difetita fata de mosfet..acolo trebuie sa obtii o putere de 2w ca sa poti deschide finalul..nu stiu daca ai de unde deschide 2sc2078 sa scoata 2 w acolo...eu zic sa cauti pe ebay si sa pui ce trebuie acolo,dar poti cauta si in telefoanele mai vechi poata ai noroc...de asemenea pri statiile portabile PMR ,observ ca merge pana la 900Mhz..

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări