Vizitator claudio Postat Noiembrie 7, 2006 Partajează Postat Noiembrie 7, 2006 si o chestie .... inainte sa te apuci de treaba, in cazul in care folosesti flex, sa iei jos rezervorul Link spre comentariu
Vizitator megr3z Postat Decembrie 1, 2006 Partajează Postat Decembrie 1, 2006 cel mai simplu cu pendularul si panza Bosch pentru metal. Link spre comentariu
Vizitator theSaint Postat Decembrie 2, 2006 Partajează Postat Decembrie 2, 2006 Salut. La mine a fost putin mai usor, pentru ca aveam gaurile facute din fabrica, dar erau mult prea mici. Le-am marit cu ajutorul unei foarfece de tabla. Am taiat perpedicular pana la diametrul care mi-a trebuit, multe "crestaturi" la distante mici si apoi am indoit in jos bucatile. Poti face la fel, daca in prealabil dai o gaura de diametru mare. Nu stiu cum se numesc dispozitivele alea cu care poti face gauri de diametre mari. Sunt cilindrice, si la capat au zimti asemanatori panzei de fierastrau. Sunt multe variante, dar... nici una nu e foarte simpla din pacate. Spor la treaba :yawinkle: Link spre comentariu
morarumoryca Postat Decembrie 2, 2006 Partajează Postat Decembrie 2, 2006 ar fi bine daca intre placa de pall si tabla as pune Silicon?Maine chiar daca e Duminica imi dau si eu gauri si as vrea sa stiu cum e mai bine....Multumesc.. :tonqe: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum