Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator de la 0 ( TDA 7294)

Postări Recomandate

Poza 2 (cea in oglinda) ar trebui sa fie buna pentru desenare cablaj, trebuie sa vezi ce mai spun si colegii care au mai multa experienta.

Vreau sa fac si eu un amplif cu 2x tda7293 dar sa fie un "dual mono" pur sange, doua transformatoare de +- 40 Vcc (in gol) ...ceva simplu, dar robust....Momentan strang info despre transformatoare sa nu le iau prea slabe si sa nu faca fata la consum...Ce trafo recomandati?

Editat de marius75
Link spre comentariu

Daca au 75A, rezista mai mult ca sigur, o sursa in cazul asta o poti considera ca un mic aparat de sudura la amperajul ala. Inseamna ca sursa ta are 27x75=2025W, ceea ce e foarte mult, un amplificator stereo cu 7294 nu cred ca are nevoie de o putere mai mare de 400W- alimentare. Inseamna ca sursele tale au niste dimensiuni considerabile. Ai putea sa pui o poza sa vedem si noi despre ce e vovba? Poate isi dau si colegii de forum cu parerea.

Link spre comentariu

Sunt surse eltek valere flat pack 2-24,specificatiile se gasesc si pe net, ce ma intereseaza daca le pot insuma sa fac tensiunea diferentiala! Sunt comandate digital si au curentul limitat la 30A din cate stiu eu dar aste se poate rezolva sa le ridic la capacitate maxima,curentul era limitat ca ele incarcau un grup de acumulatori si sa nu ii fiarba!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări