Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator de la 0 ( TDA 7294)

Postări Recomandate

Pai daca tu nu observi ca la desenul facut de tine pinul 1 al integratului cade in locul pinului 15 eu nu stiu ce sa mai zic ca sa intelegi

Userul @remus68 ti-a sugerat de nu stiu cate ori sa urmaresti schema electrica sa vezi unde e greseala, sa observi ca desenul cablajului este exact invers

Acum daca tu vrei sa mergi exact pe varianta desenata de tine, e musai sa pui macar integratul pe partea cu traseele asa cum ti-a sugerat userul @Emil 1986

Link spre comentariu

Salut,

Ca tot este din aceeasi familie, uitati aici si un proiect de-al meu dar cu fratele geaman dar ceva mai destept TDA7293 (are si iesire de cliping pe linga altele).

Oricum nu prea-i de abordat de catre incepatori....

Scuze, postez numai linkul pentru ca sint ceva mai multe poze si ceva discutii:

http://www.diyaudio.com/forums/chip-amps/184102-7293-parrallel-bridge-paralel-best-sound.html

Pot reveni cu detalii pt cei interesati.

Link spre comentariu

Salut,

Ca tot este din aceeasi familie, uitati aici si un proiect de-al meu dar cu fratele geaman dar ceva mai destept TDA7293 (are si iesire de cliping pe linga altele).

Oricum nu prea-i de abordat de catre incepatori....

Scuze, postez numai linkul pentru ca sint ceva mai multe poze si ceva discutii:

http://www.diyaudio.com/forums/chip-amps/184102-7293-parrallel-bridge-paralel-best-sound.html

Pot reveni cu detalii pt cei interesati.

Pe mine unul m-ar interesa

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări