Sr50coupe Postat Decembrie 7, 2014 Partajează Postat Decembrie 7, 2014 (editat) Elfoum schema aia o am si eu, ca sa pot trasa cicuitul am nevoie de schema de proectare a cablajului imprimat! Stima! Editat Decembrie 7, 2014 de Sr50coupe Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Decembrie 7, 2014 Partajează Postat Decembrie 7, 2014 (editat) il intorci in oglinda si desenezi Editat Decembrie 7, 2014 de Emil 1986 Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 7, 2014 Partajează Postat Decembrie 7, 2014 Pai... eu am postat linkul cu schema electrica si tu ai postat aici http://www.elforum.info/topic/88139-amplificator-de-la-0-tda-7294/?p=1087031 cablajul... Nu ramine decit sa COPIEZI CORECT cablajul (care este GRESIT desenat de tine) in conformitate cu schema. Daca asta e prea greu, cumpara un kit asamblat si alimenteaza-l, Link spre comentariu
Sr50coupe Postat Decembrie 7, 2014 Partajează Postat Decembrie 7, 2014 Problema este ca e un proect pentru faculta si este prima lucrare de acest gen. Iar laboraturul si profa ...... "lasa de dorit" .Ideea e ca pana pe joi trebuie sa reusesc sa termin desenu. Link spre comentariu
maxente Postat Decembrie 7, 2014 Partajează Postat Decembrie 7, 2014 Cred ca mai degraba vorbesti cu cineva care a mai facut asa ceva Vad ca tu nici nu te pricepi si ai lasat-o si pe ultima suta de metrii Astea nu sunt lucruri care sa le faci batand din palme in 5 minute Link spre comentariu
Sr50coupe Postat Decembrie 7, 2014 Partajează Postat Decembrie 7, 2014 Nu prea ma ajuta postul tau! Link spre comentariu
maxente Postat Decembrie 7, 2014 Partajează Postat Decembrie 7, 2014 Pai daca tu nu observi ca la desenul facut de tine pinul 1 al integratului cade in locul pinului 15 eu nu stiu ce sa mai zic ca sa intelegi Userul @remus68 ti-a sugerat de nu stiu cate ori sa urmaresti schema electrica sa vezi unde e greseala, sa observi ca desenul cablajului este exact invers Acum daca tu vrei sa mergi exact pe varianta desenata de tine, e musai sa pui macar integratul pe partea cu traseele asa cum ti-a sugerat userul @Emil 1986 Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Decembrie 8, 2014 Partajează Postat Decembrie 8, 2014 tu vrei un program cu care sa proiectezi tu cablajul? Link spre comentariu
sesebe Postat Decembrie 8, 2014 Partajează Postat Decembrie 8, 2014 Salut, Ca tot este din aceeasi familie, uitati aici si un proiect de-al meu dar cu fratele geaman dar ceva mai destept TDA7293 (are si iesire de cliping pe linga altele). Oricum nu prea-i de abordat de catre incepatori.... Scuze, postez numai linkul pentru ca sint ceva mai multe poze si ceva discutii: http://www.diyaudio.com/forums/chip-amps/184102-7293-parrallel-bridge-paralel-best-sound.html Pot reveni cu detalii pt cei interesati. Link spre comentariu
Sr50coupe Postat Decembrie 9, 2014 Partajează Postat Decembrie 9, 2014 (editat) Salut tuturor! Am revenit am rugat un prieteni sa-mi intoarca in oglinda imaginea / am pus o poza cu cea originala(prima) si cu cea in oglinda(a doua).Astept pareri daca acum pot s-a trasez cablajul Editat Decembrie 9, 2014 de Sr50coupe Link spre comentariu
Sr50coupe Postat Decembrie 9, 2014 Partajează Postat Decembrie 9, 2014 Inca o intrebare. M-ar ajuta cu ceva un preamplificator mono? Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Decembrie 9, 2014 Partajează Postat Decembrie 9, 2014 da,are nevoie de semnal mai mare de cat poate da un dvd sau tuner,daca il folosesti la pc acesta are semnal mai mare dar tot ai nevoie de corector de ton cu preamplificare Link spre comentariu
remus68 Postat Decembrie 9, 2014 Partajează Postat Decembrie 9, 2014 Problema este ca e un proect pentru faculta M-ar ajuta cu ceva un preamplificator mono? Ti-a cerut si altceva in afara de amplificator? Link spre comentariu
Dominicue Postat Decembrie 9, 2014 Partajează Postat Decembrie 9, 2014 Salut, Ca tot este din aceeasi familie, uitati aici si un proiect de-al meu dar cu fratele geaman dar ceva mai destept TDA7293 (are si iesire de cliping pe linga altele). Oricum nu prea-i de abordat de catre incepatori.... Scuze, postez numai linkul pentru ca sint ceva mai multe poze si ceva discutii: http://www.diyaudio.com/forums/chip-amps/184102-7293-parrallel-bridge-paralel-best-sound.html Pot reveni cu detalii pt cei interesati. Pe mine unul m-ar interesa Link spre comentariu
Sr50coupe Postat Decembrie 10, 2014 Partajează Postat Decembrie 10, 2014 Pai o sa il testez si cred ca e nevoie si de un preamplificator. Schema in oglinda e ok? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum