George Postat Aprilie 2, 2014 Partajează Postat Aprilie 2, 2014 Pentru kitul simplu, cu boxa de 8 ohmi. Link spre comentariu
Sergiu_FKU Postat Aprilie 2, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2014 Mersi mult George, atata te-am batut la cap acuma, sincer nu sunt un as, dar le am cat de cat cat de caaat.... . Azi o sa comand kit`ul simplu 2 bucati si peste o saptamana o sa revin cu poze sa vedem ce a iesit. Si inca o data mersi de raspunsuri Link spre comentariu
dj_bryz Postat Aprilie 2, 2014 Partajează Postat Aprilie 2, 2014 Poti sa-l alimentezi fara probleme la tensiunea aia continua.I-ti va merge fara probleme chiar daca e de pe "Alexandria".....important este sa le pui un radiator mare cu talpa mai groasa de 5mm si sa fie racit cu un cooler mai mereu. Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Aprilie 2, 2014 Partajează Postat Aprilie 2, 2014 la +-25/4R merge fără probleme dacă este radiatorul mare sau răcit forțat Link spre comentariu
Sergiu_FKU Postat Aprilie 2, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 2, 2014 Poti sa-l alimentezi fara probleme la tensiunea aia continua.I-ti va merge fara probleme chiar daca e de pe "Alexandria".....important este sa le pui un radiator mare cu talpa mai groasa de 5mm si sa fie racit cu un cooler mai mereu.Puntea sau normalu? Link spre comentariu
George Postat Aprilie 2, 2014 Partajează Postat Aprilie 2, 2014 E vorba de cel simplu. Pentru cel in punte trebuie sarcini de la 8 ohmi in sus. Link spre comentariu
EDDIY Postat Aprilie 2, 2014 Partajează Postat Aprilie 2, 2014 sincer,la cat de mare pare traful ala in poza atasata nu cred ca ar fi sustinut 2 module in punte,adica 2x140w + pierderile de randament datorate clasei integratului rezulta ca ti-ar fi trebuit un traf care sa sustina in jur de 500w,punte destul de sanatoasa,filtraj cam de 10000uf/ramura,racire sanatoasa,eventual si ceva circuit soft-start..nu stiu de ce am impresia ca puntea din poza ta e una "clasica"romaneasca,sper sa ma insel..pe Miva.. gasesti cu 4 lei punte de 50A/1000v,nu o tine ea chiar atat,dar stai lejer..nu imi dau seama din poze cati condensatori de filtraj are circuitul tau de redresare,eu vad unul,ideal e sa folosesti 2 inseriati,cu borna comuna pe priza mediana iar polii + si - la iesirile corespunzatoare ale puntii,puncte din care iei si alimentarea aferenta pt kit(uri):Vcc+ de la+,vcc- de la -,iar GND de unde se unesc condensatorii,unde in prealabil ai legat priza mediana.cablurile de alimentare cat mai scurte si groase,eventual torsadate,eviti sa treaca cabluri de semnal peste traf,cabluri de alimentare sau aiurea prin carcasa..spor la treaba Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 2, 2014 Partajează Postat Aprilie 2, 2014 În poza aia se vede un şasiu de A-350 cu sursa de +45v şi punţile ptr cele două canale, dar fără trafo original şi cond de filtraj, deci ce şi cum e legat acolo şi ce tensiune/tensiuni scoate mai exact. ........................ Şi învăţaţi o dată să vorbiţi despre tensiuni simetrice de alimentare, cum necesită amplifurile moderne încă din 1975. Adică +/-xxV, sau +0-xxV sau + şi -xxV, cum vă place să le numiţi şi mai învăţaţi să le măsuraţi faţă de masă. Altfel se creează confuzii şi postăm aiurea. Link spre comentariu
Sergiu_FKU Postat Aprilie 3, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2014 În poza aia se vede un şasiu de A-350 cu sursa de +45v şi punţile ptr cele două canale, dar fără trafo original şi cond de filtraj, deci ce şi cum e legat acolo şi ce tensiune/tensiuni scoate mai exact. ........................ Şi învăţaţi o dată să vorbiţi despre tensiuni simetrice de alimentare, cum necesită amplifurile moderne încă din 1975. Adică +/-xxV, sau +0-xxV sau + şi -xxV, cum vă place să le numiţi şi mai învăţaţi să le măsuraţi faţă de masă. Altfel se creează confuzii şi postăm aiurea. Da intr-adevar e un circuit de redresare dintr-un IEI se 35wat , dar din pacate nu mai am trafo original asa ca am pus traful de pe el-mures . Scoate 2x38Vcc dupa ce trece prin circuitul de redresare. Ce zici duce chitul cu un singur integrat? Link spre comentariu
Emil 1986 Postat Aprilie 3, 2014 Partajează Postat Aprilie 3, 2014 asa ar trebui,pe 8R cu cat mai scade in sarcina te apropii de pdf Link spre comentariu
Sergiu_FKU Postat Aprilie 3, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 3, 2014 Ok, multumesc tuturor colegilor pentru rabdarea de care au dat dovada. Link spre comentariu
Vizitator power2008 Postat Aprilie 16, 2014 Partajează Postat Aprilie 16, 2014 Salut , cum iti merge proiectu' ? Intreb pentru ca am realizat si eu asa ceva , as vrea sa stiu cat de multumit esti de rezultate . Eu am alimentat kiturile dintr-o sursa in comutatie ... Tensiunile sunt atat in sarcina cat si in gol egale si anume 29 v CC pe ramura . Stima . Link spre comentariu
Sergiu_FKU Postat Aprilie 19, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2014 Proiectul l-am terminat , dar trafo nu e in El-Mures e din A-350 , si ce pot sa zic, mai multumit ca de El-Mures, acuma sa vedem cat o tine. Carcasa e tot de A-350 si l-am mai "tuningat" eu cu ceva vu-metre , jocuri de lumini , etc . Azi am terminat proiectu si maine o sa pun nitste poze. Link spre comentariu
Sergiu_FKU Postat Aprilie 20, 2014 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2014 Niste poze cu proiectu: Link spre comentariu
zal Postat Aprilie 21, 2014 Partajează Postat Aprilie 21, 2014 Observ că-ţi lipseşte ecranul trafo şi poziţia lui e alta faţă de ampliful original, cum stai cu brumul?Ai pus un trafo mic lîngă preul de ton? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum